fbq
Uutiset
21.03.2017 13:25
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Johanna Puhakka poseeraa Seiskalle
Näin Johanna Puhakka muuntautuu Salkkareiden Alissaksi - kurkkaa maskeeraukseen ja puvustukseen!
Uutiset
21.03.2017 13:25
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatut elämät -faneilla on mahdollisuus päästä kurkistamaan Suomen suosituimman saippuasarjan kulisseihin ja erityisesti seuraamaan, kuinka Alissaa näyttelevä Johanna Puhakka valmistautuu rooliinsa.

Tuoreessa videoblogissa nimittäin päästään seuraamaan Johannaa aina maskeerauksesta vaatekaapille asti.

- On ihana tulla tänne aamuisin. Voi juoda kahvia ja käydä vaikka käydä reploja läpi. Tämä 50 minuuttia on aika kiva hetki aamussa. Minusta on ihana olla meikattavana ja, kun joku laittaa hiuksia niin se tuntuu luksukselta, Johanna kertoo.

Hiustenlaiton jälkeen on maskeerauksen vuoro.

- Studiovalot syövät paljon, joten sen vuoksi käytämme vahvempaa meikkiä kuin normaalisti. Alissan roolihahmolla on usein kirkkaita huulipunia, Anu AlaLuusua kertoo.

Puvustuksesta vastaava Marjo Maininki kuvailee Alissa-roolihahmoa klassiseksi bisnesmimmiksi.

- Alissalla on usein vähän ärtsympiä housuja. Huiveissa on eläinkuosia ja yläosissa on paljon rauhallisia ja huljuvia paitoja, jotka ovat klassisisa. Alisalla on myös paljon neuleita, mutta ei oikeastaan mekkoja tai hameita. Siihen matalat nilkkurit ja bisnesalkku tai iso laukku. Tällä kavalla kuvailisin Alissan tyyliä. Taas kotioloissa Alissa käyttää neuleita ja muutenkin hänen tyylinsä on pehmeämpi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »