Sanna ja Hermanni sanovat toisilleen tahdon.

Naimisiin lauantaina - Sanna Saarijärvellä hurja muutto- ja häähässäkkä!

07.07.2017 06:35

Näyttelijä Sanna Saarijärvi, 47, ei ole alkaneena kesänä päässyt lepäämään laakereillaan. Sanna loistaa Tuusulan Krapin kesäteatterin Tankki täyteen -näytelmän naispääroolissa Emmi Viléninä, minkä lisäksi aikaa on vienyt valmistautuminen Helsingin kaupunginteatterin syksyn Palkkamurhaajan painajainen -farssin ensi-iltaan ja omat hääjärjestelyt.

Näyttelijä Sanna Saarijärvi kihlauksestaan: Hermannilla meni 10 vuotta pohtia!

Eikä tässä vielä kaikki. Sanna ja tuleva aviomies, Bauer Median radioiden sisältöjohtajana työskentelevä Hermanni Seppälä muuttivat kesäkuussa Keravalta Tuusulaan. Voisi luulla, että muutto- ja häähässäkkä yhdistettynä teatterikiireisiin olisi vienyt Sannan hermoromahduksen partaalle.

Sanna Saarijärvi ja tuleva sulho Hermanni Seppälä ostivat unelmiensa talon - myyvät vanhaa kotiaan! Kuvat!

– Ei voi kiistää, aikamoiset pari kuukautta ovat takana. Stressiltä ei ole pystynyt välttymään. Välillä on pinna kiristynyt, mutta huumorilla on selvitty, Sanna nauraa.

– Kyse on kuitenkin positiivisesta kiireestä. Rakkautta piisaa, ja elämä hymyilee kaikella tapaa!

Pyörällä töihin

Perheen uudelta kodilta on vain kivenheiton matka Krapin kesäteatteriin. Sanna ja Hermanni olivat jo pitkään etsineet asuntoa Tuusulan Rantatien alueelta, mutta sopiva tuli eteen yllättäen.

– Pyörällä menee pari minuuttia kesäteatterille, voiko enempää toivoa? Olemme muutenkin kotiutuneet alueelle erinomaisesti, Sanna kehaisee.

Hymy tulee Sannan huulille myös, kun puhe kääntyy Tankki täyteen -näytelmän porukkaan. Ohjaaja Milko Lehdon ohjauksessa Sanna on työskennellyt usein aiemminkin ja näytelmässä mukana oleviin Anna-Leena Sipilään ja Seppo Halttuseen hän tutustui, kun näytteli viimeksi Krapin kesäteatterissa kuusi vuotta sitten.

– Anskin kanssa olemme perhetuttuja. Meillä on myös samanikäiset tyttäret, ja Anski asuu Keravalla, jossa mekin aiemmin asuimme, Sanna paljastaa.

Kova suustaan

Lavalla Sannasta kuoriutuu topakka Emmi, joka ei kaihda sanoa mielipiteitään. Oman osansa saavat niin Jarkko Pajusen näyttelemä Sulo Vilén kuin Inka Kallenin esittämä kahvila-apulainen Ulla.

– Topakkaa Emmiä on hauska näytellä. Olen 1970-luvun lapsi ja kasvanut Hämeessä, mitä kautta Tankki täyteen -tv-ohjelma ja sen maailma tulivat hyvinkin tutuksi.

Ohjelmaa esitettiin televisiossa 1970-luvulla, jolloin Emminä nähtiin legendaarinen Sylvi Salonen.

– Emmi on vahva nainen, jolla on vielä vahvemmat mielipiteet, Sanna kuvaa.

Häät teatterimiljöössä

Näytelmän esitykset jatkuvat elokuun puoliväliin, mutta esityksiin tulee parin viikon tauko Sannan häiden jälkeen. Teatterin tavoin häiden tapahtumapaikkana on Krapin ympäristö.

Näyttelijä Sanna Saarijärven tulevissa häissä ei jäykistellä: Kunnon bileet pystyyn!

– Paikka on aivan mieletön, Sanna hehkuu.

Häämatkan suhteen pari on avoimella kannalla.

– Katsotaan, jätetäänkö se myöhäisempään. Meillä on niin ihana koti, josta haluamme nyt nauttia.

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!