Uutiset

Naapuri ilmoitti arvokkaan näköisen kirjeen saapuneen postilaatikkoon - Kaj Kunnas Linnan juhliin: "Nöyrä olo"

16.11.2019 10:12

Urheilutoimittaja Kaj ”Kaitsu” Kunnas, 56, on saanut kutsun Linnan juhliin. Kaitsu sanoo kutsun olleen iloinen yllätys.

- Kivahan se on tuollainen kutsu saada. Lämmittää mieltä, tulee nöyrä olo.

Lue myös: Kaj Kunnas hämmästyi Lauri Markkasen fanitapaamisesta – ”On tämä huikeaa!”

Kaitsu ja hänen vaimonsa Marianne Kummel-Kunnas, 55, juhlivat linnassa toista kertaa. Presidentti Sauli Niinistön Kaitsu kertoo tuntevansa töiden kautta.

– Niinistö oli Palloliiton puheenjohtajana ennen presidenttiyttään ja niissä merkeissä tuli häntä usein urheilutoimittajana haastateltua.

Lue myös: Urheilutoimittaja Kaj Kunnas jätti vakituisen työnsä aivoinfarktin jälkeen – opetteli ottamaan elämän kevyemmin: ”Jatkuva stressi on vaarallista!”

Naapuri ilmoitti

Kaitsu oli vaimonsa kanssa Espanjassa, kun kutsu kolahti postiluukkuun. Kukkia kastelemassa käynyt naapuri soitti arvokkaan näköisestä kirjeestä, joka oli tullut postin joukossa.

Lue myös: Aivoinfarktista jo yli kolme vuotta – Kaj Kunnas, 56, toipui vakavasta kohtauksesta ja vältti masennuksen: ”Kaksikielisyys pelasti puhekykyni!”

Etelän lämmössä ollut urheilutoimittaja uskoi asian kuitenkin todeksi vasta kotiin päästyään ja itse kuoren avattuaan. Koska juhlat ovat jo pian ovella, tulee puvun hankkimisessa hieman kiire.

- Miehillähän se on helppoa, menee vaan frakkilainaamoon. Ehdotin vaimolleni, että hän laittaisi saman puvun kuin viimeksi. Hän oli itse kuitenkin sitä mieltä, että hankkii puvun jostain second hand-kaupasta Espanjasta, Kaitsu kertoo.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!