NHL:ssä loistava Jori Lehterä: Tämän vuoksi menestyn!

Uutiset | 21.11.2014 16:00

Jori Lehterä valittiin vastikään NHL:n viikon ykköstähdeksi.

St. Louis Blues -joukkueessa pelaava Jori on ehtinyt tehdä ensimmäisellä NHL-kaudellaan jo esimerkiksi hattutempun.

Jorin tie NHL:ään vei Venäjän kautta, ja naapurimaassa Jori sai myös ahaa-elämyksen, joka muutti hänen koko uransa ja pohjusti nykyistä menestystä. Vaikka ensimmäinen KHL-kausi Lokomotiv Jaroslavl -joukkueessa vuonna 2010 ei ollut Jorille ilmiömäinen, se oli miehen uran kannalta yksi merkittävimmistä.

- Minulla loppuivat akut ihan totaalisesti loppukaudesta ensimmäisenä Venäjän-vuotena. Suomen SM-liigameininki oli jäänyt päälle – vaikka treenasin, tykkäsin käydä baareissa ja kuppia tuli otettua paljon. Olen aina tykännyt treenata kovaa, mutta se kärsi biletyksen takia, enkä kehittynyt. Sain ahaa-elämyksen ja otin itseäni niskasta kiinni, Jori kertoo Seiskalle.

 

Tuloksia alkoi syntyi

Elämäntaparemontin myötä alkoi myös tuloksia syntyä.

- Jäin koukkuun hyvänolontunteeseen ja tulokset alkoivat näkyä. En halua enää kokea sitä tunnetta, minkä koin muutama vuosi sitten. Suomessa oli aina lauantaisin pelin jälkeen bileet, jos sunnuntaina oli vapaata. NHL:ssä se ei ole mahdollista, koska täällä on koko ajan pelejä ja kilpailu on kovaa. Koko ajan on joku, joka haluaa sinun pelipaikkasi. Pelikaudella käyn korkeintaan kaksi kertaa viihteellä, mutta kesällä tulee käytyä enemmän.

Tämän viikon Seiskassa on Jorin avoin haastattelu, jossa Jori ja hänen tyttöystävänsä puhuvat kihlauksestaan, esittelevät asuntoaan ja kertovat elämästään Yhdysvalloissa.

 

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!