Uutiset

NHL-tähti Aleksander Barkov osti hulppean miljoonakartanon Floridasta: 8 kylpyhuonetta, 500 neliötä – katso kuvat!

18.01.2019 06:01

Tamperelaistaustainen Aleksander ”Sasha” Barkov, 23, nauttii vankkumatonta suosiota Florida Panthersin NHL-joukkueen kapteenina ja keskushyökkääjänä. Leijonissakin menestynyt Sasha tunnetaan Jenkeissä lempinimellä ”Barky”.

Nuorella tähtipelaajalla ei ole pikkurahasta puutetta. Sasha teki 2016 Florida Panthersin kanssa kuuden vuoden ja 35,4 miljoonan dollarin eli melkein 31 miljoonan euron jatkosopimuksen. Sopimus siis tuo yli viiden miljoonan euron vuosiansiot.

Sasha onkin kaikessa hiljaisuudessa laittanut rahaa haisemaan. Kiekkoilija osti huhtikuussa 2017 vastavalmistuneen komean rantatalon ja maksoi siitä noin 2 800 000 euroa.

Muutto 120-neliöisestä kerrostalokolmiosta yli 500-neliöiseen kartanoon on kuin siirtyisi SM-liigasta NHL:ään.

Sasha on noussut Florida Panthers -joukkueen kapteeniksi.
Sasha on noussut Florida Panthers -joukkueen kapteeniksi.

 

Lue myös: Jättimäiset sakot! NHL-tähti Aleksander Barkov tuomittiin käräjäoikeudessa hurjastelusta – maksettavaa peräti 46 675 euroa!

Kolmen auton talli

Välimerelliseen tyyliin rapattu kivikartano sijaitsee hienolla paikalla Atlantin rannalla Boca Ratonin kaupungissa, missä Sasha on aiemminkin asunut.

Seiska esitteli Sashan kerrostalon vuonna 2016. Hän asui tuolloin vuokralla kahden makuuhuoneen kalustetussa luksuskolmiossa. Asuinyhteisössä oli muun muassa kuntosali, joogastudio ja lämmitetty ulkoallas.

Jo tuolloin ihmeteltiin, miksi varakas kiekkotähti tyytyi vuokrakotiin, kun monet muut Panthersin miljonääripelaajat nautiskelevat ökyasumisesta merenrantataloissa.

Nyt Sashalla riittää lääniä. Talossa on viisi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta. Takapihalla on uima-allas porealtaineen ja etupuolella kolmen auton talli. Kaikkiaan neliöitä on peräti 680, joista asuinkäytössä 500.

Tyyliltään vuonna 2017 rakennettu talo on välimerellinen.
Tyyliltään vuonna 2017 rakennettu talo on välimerellinen.

 

Lue myös: NHL-tähti Aleksander Barkovilla uusi rakas: hemaisevan kaunis blondi Julia julkaisi kiusoittelevan yhteisvideon – kuvat!

Makuuhuone kuin asunto

Alkuperäisen pohjapiirustuksen mukaan alakerta on tyylikästä, avointa tilaa. Olohuone on valtaisa, ja avokeittiö on modernin avara. Alhaalla on myös mukava, erillinen klubihuone baareineen. Siellä kelpaa pelata biljardia tai Playstationia, Sashahan tunnetusti rakastaa konsolipelejä.

Makuuhuoneet ovat yläkerrassa, ja jokaisessa on luonnollisesti oma, tilava kylpyhuone. Sasha nukkuu päämakuuhuoneessa, jonka erkkeri-ikkunasta aukeaa upea näköala uima-altaan ylitse merelle. Huoneeseen liittyy myös tilava parveke.

Makuuhuone on kuin oma asuntonsa: sinne johtaa käytävä, jonka varrella ovat erikseen talon herran ja rouvan kylpyhuoneet sekä vaatehuoneet.
Saunaa rantakartanossa ei tiettävästi ole.

SEISKA 46/2016 Aiemmin Sasha asui Boca Ratonissa kerrostalokolmiossa. Sittemmin rinnalle on tullut uusi tyttöystävä.
SEISKA 46/2016 Aiemmin Sasha asui Boca Ratonissa kerrostalokolmiossa. Sittemmin rinnalle on tullut uusi tyttöystävä.

 

Lue myös: Uusi rakas on superkaunis Julia: Aleksander Barkov toi kultansa näytille Suomeen - näin hän kommentoi suhdetta!

Vesijetit laiturissa

Uudesta kodista on vain puolen tunnin työmatka Florida Panthersin kotihallille BB&T Centeriin. Lähellä on myös Boca Ratonin yksityislentokenttä, johon rikkaat lentävät yksityiskoneillaan.

Omaa rantaviivaa lahden suuntaan on sen verran, että laituriin mahtuu tarvittaessa oma vene. Nyt rannassa kelluu kaksi Yamahan vesijettiä.

Barkov tunnetaan autohulluna. Hänellä on Floridassa kolme luksusautoa: BMW i8, Lexus LC sekä Aston Martin Vanquish. Aston Martinin hänen raportoidaan ostaneen juuri 270 000 eurolla.

Vesijetillä Sasha pääsee lahdenpoukamasta helposti Atlantille. Takapihalla on uima-allas porealtaineen. Suurellinen makuuhuone on oikealla ylhäällä.
Vesijetillä Sasha pääsee lahdenpoukamasta helposti Atlantille. Takapihalla on uima-allas porealtaineen. Suurellinen makuuhuone on oikealla ylhäällä.

 

Lue myös: Tänne Aleksander Barkov toi superkauniin Julia-rakkaansa: NHL-tähdellä hulppea hirsihuvila Kangasalla, pihatyöt pahasti kesken – kuva!

Julia on kiinteistöalalla

Huhtikuussa 2018 Seiska paljasti, että Sasha ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä, fitness-kaunotar Maria Doroshina ovat eronneet. Nyt miljonäärikiekkoilijan tiedetään seurustelevan toisen venäläistaustaisen sulottaren, Julian, kanssa.

Vaalea Julia oli Sashan kanssa viime kesänä Suomessakin, ja kiekkoilija esitteli hänelle Kangasalan-mökkinsä. Sasha rakennutti kolme vuotta sitten Eskolan saareen näyttävän, 132-neliöisen hirsihuvilan tenniskenttineen.

Julian vanhemmat muuten pyörittävät Miamissa kiinteistönvälitystoimistoa, joka on erikoistunut luksusasuntoihin. Julia itsekin työskentelee maineikkaassa perheyrityksessä.

Melkoinen tarina olisi, jos nuoret olisivat kohdanneet ja rakastuneet talokaupoilla. Mitä jos Julia myi rantatalon Aleksanderille?

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan lukija, All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!