Miro Heiskanen

NHL-superlupaus Miro Heiskanen kaipaa USA:ssa suomalaista pikaruokaa – myös fanit käyttäytyvät rapakon takana eri lailla kuin Suomessa: ”Jos olen esimerkiksi viihteellä..”

20.08.2019 08:07

Muutto Yhdysvaltoihin on monelle kulttuurisokki, ja useat ulkomailla asuvat kaipaavat Suomesta esimerkiksi ruisleipää ja salmiakkia. Teksasissa asuva NHL-tähti Miro Heiskanen kaipaa jotain aivan muuta.

– Kaipaan suomalaista ruokaa, koska Yhdysvalloissa ruoka on aika erilaisia. Hesburgerin ruokaa olisi kiva saada rapakon toiselle puolelle jääkiekkokauden aikana, mutta ei saa. Kesällä syön Hesburgerissa hyvällä fiiliksellä silloin tällöin.

Lue myös: Nuori NHL-tähti Miro Heiskanen: ”Ystäväni pitävät jalkani tiukasti maan pinnalla!”

Faneja on kiva tavata

Menestyksen myötä Miro on joutunut luopumaan yksityisyydestään jossain määrin. Hän ei näytä olevan asiasta moksiskaan.

– Minua fanien kohtaaminen ei haittaa. On ihan mukavaa, kun ihmiset tulevat juttelemaan. Olin hyvin tietoinen siitä, että menestyksen myötä niin tapahtuu. Jos olen esimerkiksi viihteellä kavereideni kanssa ja tuntemattomat tulevat tervehtimään ja taputtamaan selkään, niin ei siinä mitään. Se kuuluu tähän hommaan. 

Suomessa ollessaan Miro saa tosin olla melko rauhassa. 

– Yhdysvalloissa fanit ovat jotenkin uteliaampia kuin Suomessa, ja siellä ihmiset tulevat juttelemaan paljon herkemmin. Mitään erikoisia tilanteita ei ole kuitenkaan sattunut. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!