Uutiset

NEWS keskiviikko - joutuuko Missi-Maija vastuuseen hirttoköysikohun takia?!

08.05.2013 17:52

Miss Suomi soppa kärjistyi eilen, kun ensimmäisen perintöprinsessan Maijan vanhat Facebook –päivitykset tulivat julki. Perintöprinsessa kertoo, että olisi hyödyllisempää jakaa siellä sossun luukulla hirttoköysiä kuin lapata jokaiselle narkkarille se kaksi tonnia kouraan per kuukausi

Anna Puun salarakkaan henkilöllisyys on selvinnyt ja kuten Anna, mies on muusikko

Jalkapalloilija Mikael Forssel ja hänen naisystävänsä Metti ovat muuttaneet avoliittoon

Matti Nykäsellä pyyhkii hyvin! Matti sai maksettua ulosottomiehelle kaikki velkansa noin 40 tuhatta euroa. Nyt kävi kuitenkin niin että Matti maksoi voudille liikaa ja Matin tilille kilahtaa takaisin noin 800 euroa.

Juontaja Janne Katajan Riihimäen kodin keittiö vilisee remonttireiskoja ja näyttääkin siltä, että huone on revitty auki viimeistä listaa myöten

Miss XL vuosimallia 2013 kruunataan 16. toukokuuta Seiskan Bileristeilyllä. Vielä ehdit äänestää  voittajaa LiveSkaboissa.

SeiskaLive uutisoi eilen, että Johanna Tukiaisen oikeudenkäynnin yllätyskäänteestä, joka oli se ettei Tuksu ei ikinä saapunut paikalle! Huhujen mukaan hänelle olisi tämän takia langennut pidätysmääräys. Tämä ei pidä paikkaansa.  Tuksulla pyyhkii hyvin, sillä uudet rakkausbiisit ovat purkissa.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!