Myyntimies Miksun erikoinen synttäritoive: Promille Suomessa tietää siitä!

Uutiset | 21.05.2017 14:18

V###n puhelinmyyjät ja Miksun baari -ohjelmista tunnettu Miksu Kulechov vietti syntymäpäiviään viime perjantaina. 31 vuotta täyttänyt Miksu esitti Facebook-seinällään erikoisen synttärilahjatoiveen, jossa hän toivoi, että mikäli tuttavat aikovat antaa synttärilahjan, niin he antaisivat hänelle ainoastaan Bitcoin-kryptovaluuttaa.

- Mikäli tänä vuonna harkitsit / kaavailit / mietit / suunnittelit antaa mulle synttärilahjaa niin hankaloitan vähän elämääsi ja pistän sut ajattelemaan aivan eri ja uudella tavalla. Samalla kun vietän omia synttäreitäni haluan myös tuoda esille palan tulevaisuutta ja herätellä ihmisiä. Se mikä mua kiinnostaa synttärilahjaksi on tänä vuonna vain ja ainoastaan BitCoinit, Miksu kirjoittaa

Bitcoin on kryptografiaan perustuva digitaalinen valuutta. Se on kryptovaluutoista tunnetuin ja ensimmäisenä lanseerattu.

- Koko idea lähti siitä, että seitsemän vuotta sitten, samoihin aikoihin, kun mulla oli synttärit, joku osti yhden pitsan 10 000 Bitcoinilla. Nyt 10 000 Bitcoinia on arvoltaan yli 20 miljoonaa euroa. Se oli kallis pitsa ja silti vain promille suomalaisista tietää, mikä on Bitcoin, Seiskan tavoittama Miksu kertoo.

Virtuaalirahaa myös tuli

Monenlaisissa bisneksissä mukana oleva Miksu näkee Bitcoinissa ennen kaikkea hyvän tienaamismahdollisuuden. 

Mikä on BitCoin? Se on kryptovaluutta ja vielä suht uusi työkalu joka ottaa pois valtaa valtiolta, pankeilta ja palauttaa sen takaisin ihmisille. Ajattele mikä juttu? BitCoinin takana oleva teknologia blockchain tulee mullistaan maailmaa ja ihan kohta maailma myös muuttuu. Ratkotaan semmosiakin ongelmia kuinka luottotiedoton saa sittenkin lainaa. Huom. koska ei pankit tässä maailmassa päätä mistään mitään, Miksu kirjoittaa.

Miksun synttärilahjapyyntö ei mennyt kuuroille korville, sillä kaverit myös lähettivät hänelle virtuaalivaluuttaa.

- Sain henkilökohtaiseen lompakkoon 0.03129224 Bitcoinia, eli noin 50 dollarin verran. Päätin sijoittaa ne muutamaan muuhun tuntemattomampaan kryptovaluuttaan. Bitcoin ei Suomessa saa paljon huomiota, mutta ei Nokiakaan aluksi ollut monen tiedossa, vaikka se teki myöhemmin ihmisistä miljonäärejä, Miksu sanoo.

Rauhalliset synttärit

Kovana juhlijana tunnettu Miksu vietti tänä vuonna synttäreitään epätavallisen rauhallisesti.

- Kai sitä on tulossa vanhaksi, kun mitään ylilyöntejä ei sattunut. Kävimme Malaga Centrossa, paikassa, jossa kuvattiin Puhelinmyyjien ensimmäinen kausi. Sen jälkeen Fuengirolan yöelämässä, mutta muuten vietimme rauhallisen viikonlopun, Miksu nauraa.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!