fbq
Uutiset
29.05.2020 13:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Archie Cruz
Myrskyisästi nakumallista eronnut Archie Cruz palasi someen kunnon avautumisella - kävi vieroituksessa erokohun jälkeen: "Olen edistynyt valtavasti itseni kanssa!"
Uutiset
29.05.2020 13:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Santa Cruz-yhtyeen laulaja-kitaristi Archie Cruzin eli Arttu Kuosmasen, 28, ja hänen ex-kihlattunsa Katelyn Cannellan, 20, erosta nousi hiljattain iso kohu.

Katelyn syytti Archieta aggressiivisesta ja manipuloivasta käytöksestä, ja lopulta ero oli tapahtunut erittäin myrskyisästi.

Archie oli Katelynin julkaiseman kuvamateriaalin mukaan pistänyt naisen omaisuutta päreiksi ja sotkenut tämän Kaliforniassa sijaitsevan asunnon juuri ennen kuin palasi Suomeen.

Lue myös: Suomalaisrokkari Archie Cruzin ex-rakas Katelyn tilittää Seiskalle painajaissuhteesta: Huorittelua ja huutoriitoja!

Arttu on kohun jälkeen lähettänyt Katelynille anteeksipyyntöviestin. Katelyn vahvisti Seiskalle viestin saamisen, ja että Arttu on myös korvannut hajottamansa omaisuuden.

Arttu kertoi aiemmin Seiskan haastattelussa hakeutuvansa vieroitushoitoon, sillä hän on havainnut, että hänellä on haitallinen tapa ratkoa ongelmia alkoholin avulla.

– Minulla on edelleen erittäin iso morkkis. Siksi irtaudun nyt kaikesta hetkeksi ja hakeudun intensiivipsykoterapiaan täällä Suomessa, Archie kertoi Seiskalle toukokuun alussa.

Lue myös: Ryyppäsi kolme päivää! Rokkari Archie Cruz romahti erokriisissä: Hakeudun vieroitushoitoon!

Uusi alku

Arttu on nyt avautunut ajastaan vieroitushoidossa Instagram-tilillään. Rokkari oli aiemmin tyhjentänyt sometilinsä kokonaan, mutta nyt hän palasi some-julkisuuteen rehellisen, englanninkielisen avautumisen kera.

Hän kertoo voivansa paremmin kolmen viikon vieroitusjakson jälkeen.

- Hei kaikki, voin ilolla kertoa, että kolme viikkoa kestänyt vieroitushoitoni ja intensiivinen psykoterapiajaksoni on tänään päättynyt. Olen edistynyt valtavasti itseni kanssa, ja löytänyt inspiraationi. Tänä kesänä aion keskittyä itseeni sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Sitten, kun sen aika koittaa, niin voin taas tehdä sitä, mitä rakastan eniten: musiikkia.

Lue myös: Bändäreistä ei ole vaimoksi! Eronnut suomalaisrokkari Archie Cruz: ”Haluan seksikkään naisen!”

- Haluan kiittää perhettäni ja heitä, jotka ovat antaneet tukensa minulle näinä vaikeina aikoina. Tiedätte, keitä olette. Oman itseni löytäminen sekä sisäisen rauhani löytäminen, raittius sekä anteeksianto ovat minulle tärkeimpiä asioita, joiden avulla voin siirtyä elämässä eteenpäin. Rakkautta kaikille ja pysykää terveinä, rakastan teitä, Archie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @archiecruzz on

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »