Katso kuvat!
Rolf Nordström oli muuttopuuhissa.

Muuttopuuhissa?! Plastiikkakirurgi Rolf Nordström, 71, laittoi hihat heilumaan – paparazzikuvat!

09.06.2019 07:56

Seiskan paparazzi bongasi plastiikkakirurgi Rolf Nordströmin, 71, ja sairaanhoitajavaimo Mervin viime viikolla Kaivopuiston hienostoalueelta Helsingissä. Kaksikko oli liikenteessä Rolfin Range Rover -ökyautolla. Mervi käänsi rattia, ja Rolf istuskeli tyytyväisen näköisenä pelkääjänpaikalla puhelimeensa pulputtaen.

Rolf pisti laatikkoa toisen sisään kiihtyvällä tahdilla.
<em>Rolf pisti laatikkoa toisen sisään kiihtyvällä tahdilla.</em>

 

Lue myös: Eläköitynyt plastiikkakirurgi Rolf Nordström täräyttää: Kauneuskirurgian laatu on heikentynyt – ”Ala ei ole nyt hanskassa!”

Kaksikon kodin liepeillä paljastui, ettei Rolf ollut mukana pelkkänä vapaamatkustajana. Sporttisiin trikoisiin pukeutunut plastiikkakirurgi nimittäin laittoi kodin edustalla hihat heilumaan sellaisella vauhdilla, että Mervikin taisi yllättyä.

Mervi seurasi miehensä innokasta työotetta tyytyväisenä taustalla.
<em>Mervi seurasi miehensä innokasta työotetta tyytyväisenä taustalla.</em>

 

Lue myös: Oho, ex-plastiikkakirurgi Rolf Nordström siirtyi kiinteistöbisnekseen: ”Minulla on 13 asuntoa!”

Rolf ryhtyi kantamaan varastosta ulos harmaita muuttolaatikoita. Mervi katseli ihastellen, kun laatikko toisensa jälkeen ilmestyi pihamaalle. Rolf kasasi niistä ison tornin, jonka sitten vei rapun ovesta sisään. Laatikoiden tarkoitusperä ei ole vielä selvinnyt, mutta saattaa olla, että pariskunta on muuttopuuhissa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!