Muutoksia kotimaisissa gaaloissa: Suomen suosituimmat palkintojuhlat siirtyvät koronaviruspandemian takia – Emma-gaalassa ei palkita enää mies- ja naisartisteja

Uutiset | 25.11.2020 16:35

Suomen suosituimmat juhlagaalat siirtyvät koronapandemian takia alkuvuodesta myöhempään kevääseen. Musiikkialan parhaimmistoa juhlistava Emma-gaala pidetään toukokuun puolessa välissä Hartwall-areenassa. Tv-alan vuoden huippuja palkitsevan Kultainen Venla -gaalan ajankohta ei puolestaan ole vielä tiedossa. 

Kotimaisen tv-alan parhaimmisto on palkittu aikaisempina vuosina tammikuussa, kun taas musiikkialan mestarit ovat saaneet pystinsä helmikuussa.

Lue myös: Tuure Boelius Emma-gaalan jatkoista: Hautakiveeni voisi joskus kirjoittaa tekstin: "Tanssin aamuun asti!"

Toukokuulle siirtyneessä Emma-gaalan palkintokategoriat ovat pääosin ennallaan muutamia muutoksia lukuun ottamatta. Uusina palkintoina ovat Vuoden striimatuin ulkomainen biisi sekä Vuoden artisti, joka korvaa aiemmin olleet Vuoden naisartisti ja Vuoden miesartisti -sarjat. Emma-gaalan artistikattaus julkistetaan tammikuun lopussa

Tapahtuma järjestetään erikoisjärjestelyin ja viranomaisohjeistuksia noudattaen. Areenan yleisökapasiteetti on rajoitettu ja katsomolohkoittain paikalle otetaan maksimissaan puolet areenan normaalikapasiteetista, jotta turvavälit säilyvät.  

Ellinoora ja Lauri Tähkä
Viimeiset vuoden nais- ja miesartisti:Ellinoora ja Lauri Tähkä.

Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa 14.5.2021 klo 19.

Kultainen Venla -gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!