Vain Seiskassa!
Sanna Kiiski

Muut keinot käytetty! Laihdutusleikkauksessa käynyt Sanna Kiiski saa apua psykoterapeutilta: Henkinen hyvinvointi on tärkeää tämän prosessin aikana

Uutiset | 25.01.2021 06:39

Toimittaja Sanna Kiiski, 46, päätyi puolen vuoden harkinnan jälkeen vuodenvaihteessa laihdutusleikkaukseen Tallinnan Health Clinic -klinikalle.

– Fiilis on aivan mahtava. Tämähän on vasta alku minun matkallani kohti uutta elämäntapaa, Sanna kertoo iloisena.

Lue myös: Vain Seiskassa! Sanna Kiisken ääritilanne: Vatsalaukkuni leikattiin Tallinnassa!

Toimenpide sujui hyvin. Uuden ruokavalion ja leikkauksen seurauksena Sannan paino on jo nyt pudonnut huomattavasti, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta kuukausien kuluttua.

– Parissa viikossa on lähtenyt kymmenen kiloa. Nukun jo paremmin ja olen pirteämpi.

Sanna Kiiski

Koiransa David Bowien kanssa lenkkeilevälle Sannalle kertyy tuhansia askelia päivässä. – Minun pitää odottaa vielä pari viikkoa, että saan alkaa treenata kunnolla.

Terapeutit apuna

Klinikalla Sanna tapasi ravitsemusterapeutin, jolta hän sai ohjeet oikeanlaiseen syömiseen. Ruokavalioon kuuluu tällä hetkellä pääasiassa keittoruokia.

– Tapaamisessa puhuttiin lisäravinteista, joita minun tulee syödä. Tämä varmistetaan, että saan riittävästi vitamiineja ja ravintoaineita.

Lue myös: Erikoishaastattelu! Terveyden kanssa kamppaileva Sanna Kiiski avoimena mahaleikkauksestaan: ”Ylipaino on minulle riski”

Sannan syömishäiriötaustan ja masennuksen vuoksi hän on käynyt viime syksystä saakka psykoterapeutilla.

– Henkinen hyvinvointi on tärkeää tämän prosessin aikana. Haluan uskoa siihen, että kun voin vihdoin fyysisesti hyvin, mielenikin voi paremmin.

Sanna KiiskiSeuraa Sannan matkaa leikkaukseen ja sen tuloksiin Seiskan uudessa alkuperäissarjassa “Leikkauksella laihaksi”. Uusi jakso joka tiistai!

Uskoo avoimuuteen

Toimittajan mielestä totuus leikkauksesta on parempi kertoa, vaikka sillä voikin olla seuraamuksia.

– Monet julkkikset eivät halua kertoa heille tehdystä kauneuskirurgiasta tai laihdutusleikkauksista. Ymmärrän sen, sillä kertomalla totuuden voi saada paljon paskaa niskaan.

Sanna sanoo, että somessa kritiikki tulee lähelle ihmisiä. Hänestä muiden lynkkaaminen on nykyään tehty liian helpoksi.

– Joku varmasti ajattelee, etten tarvitse tätä operaatiota. Toki voisin liikkua enemmän ja syödä paremmin, mutta olen jo kulkenut sen tien loppuun.  Nyt haluan yrittää tätä keinoa. Toivon, että minusta tulee energisempi ja olla ennen kaikkea parempi äiti.

Lue myös: Vaikeasta masennuksesta kärsivä Sanna Kiiski: Itsemurhariski vei ajokieltoon

Seuraa Sannan matkaa leikkaukseen ja sen tuloksiin Seiskan uudessa alkuperäissarjassa “Tähtäimessä Terveys”. Katso tästä ensimmäinen jakso!

Leikkauksella laihaksi: Sanna Kiiski aloitti suuren muutosprojektin!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:EVA-LIISA ORUPõLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!