fbq
Uutiset
14.09.2016 14:20
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Muusikkorakkaasta eronnut Bea Toivonen hukkuu treffipyyntöihin: Olen varovainen miesten suhteen!
Muusikkorakkaasta eronnut Bea Toivonen hukkuu treffipyyntöihin: Olen varovainen miesten suhteen!
Uutiset
14.09.2016 14:20
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen erosi kesän lopussa poikaystävästään, brittimuusikko Jesse Smithistä puolentoista vuoden seurustelusuhteen päätteeksi. Eron tultua Bea muutti Lontoosta Keravalle. 

- Tuntuu kuin en olisi ollut Suomesta laisinkaan poissa. Olemme edelleen hyvissä väleissä Jessen kanssa. Syyskuun lopussa matkustan isän kanssa käymään Briteissä, Bea kertoi Seiskalle Specsaversin hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Bean mukaan ero oli hänen päätöksensä.  

- Etenimme suhteeseen liian nopeasti. Olin ollut kolme kuukautta sinkku ennen kuin rupesin seurustelemaan Jessen kanssa. Olen sitä mieltä, että aikuisiässä pitää viettää hetki sinkkuna ennen kuin vakiintuu. Nyt aion nauttia hetken sinkkuelämästä. On päiviä, jolloin mietin, teinkö oikean päätöksen, kun päätin erota. Haikeus iskee etenkin iltaisin.

 

Vitsailua kihloista

Häistä tai kihlautumisesta Jesse ja Bea eivät ehtineet puhua suhteen aikana.

- Meillä oli yhteinen asunto. Jesse heitti välillä vitsiä kihloihin menemisestä. Kesän alussa aloin miettiä eroa ja mainitsin hänelle myös asiasta. Ehdotin hänelle, että olisimme viettäneet vähän aikaa erillään. Niin teimmekin, sillä hän kierteli ympäri Eurooppaa yhtyeensä kanssa.

Bea on onnistunut säilyttämään hyvät välit kaikkiin ex-poikaystäviinsä. Jessen lisäksi hän on edelleen hyvissä väleissä Roopen kanssa, josta erosi missivuoden alussa.

 

 

Bealla ei ole tällä hetkellä haku päällä.

- Kun vähiten odottaa uutta suhdetta, se tulee vastaan. Juttelen ihmisten kanssa, mutta en ole kuitenkaan hakemassa ketään tyyppiä, jonka kanssa lähtisin suhteeseen. Näin sanoin myös viimeksi ja siitä meni vain kolme kuukautta, kun ajauduin suhteeseen Jessen kanssa.

Seiska uutisoi reilu viikko sitten ensimmäisenä Bean erosta. Erouutisen tultua julki Bea sai runsaasti yhteydenottoja miehiltä.

- Sain Facebookissa kaveripyyntöjä ja lukuisia viestejä. Olen varovainen miesten suhteen, sillä useat ovat kiinnostuneita minusta vain julkisuuteni takia.

Ensi keväänä Bea suuntaa entisen perintöprinsessansa Krista Haapalaisen häihin New Yorkiin. Bea on luvannut laittaa Kristan hiukset ja meikin.

- Niistä tulee varmasti parhaat häät!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »