Katso kuvat!

Muusikko löysi uuden ystävän lenkkipolulta! Antti Tuisku hehkutti hiihtoladun yllättävää hyötyä: ”Paras paikka tutustua ihmisiin”

Uutiset | 20.01.2021 17:31

Rovaniemelle paluumuuttanut kotimainen poptähti Antti Tuisku, 36, iloitsi uudesta ystävästään, johon hän tutustui hiihtolenkillä. 

Intohimoisena hiihtäjänä tunnettu laulaja kertoi Instagram-tilillään, kuinka tapasi hiihtäjä Remi Lindholmin, 22, rakkaan urheilun parissa. 

Pakkanen oli meinannut ensin estää poptähteä lähtemästä hiihtoladulle, mutta onneksi lämmittävät vaatteet saivat miehen muuttamaan mieltään.  

Lue myös: Erohuhuissa vellova Antti Tuisku muutti Viljo-koiransa kanssa Lappiin – salarakas jäi parin hulppeaan hirsilinnaan etelään!

- Mietittiin aamulla Remin kanssa, että skipataanko hiihto ja lähetäänkö polkujuoksemaan, kun pakkasmittari näytti -20 astetta. Onneksi pertsan monoon mahtuu villasukka, kun oli oikeanlainen varustus, niin 30km sujahti oikeinkin mukavasti, Antti iloitsee.

Laulajalla onkin yksi erinomainen neuvo ihmisille, ketkä haluavat tutustua uusiin ihmisiin. 

- Tavattiin muuten Remin kanssa nyt ensimmäistä kertaa. Jälleen tuli todistettua, että hiihtolatu/lenkkipolku on paras paikka tutustua ihmisiin. Kiitos Remi seurasta! Antti hehkuttaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Erohuhut

Antti joutui erohuhujen keskelle muutettuaan takaisin Rovaniemelle, koska Seiskan selvityksen mukaan hänen salainen rakkaansa ei muuttanut mukana. 

Lue myös: Ilman salaista avopuolisoaan Rovaniemelle muuttanut Antti Tuisku avautuu yllätyspäätöksestään! 

He olivat rakentaneet yhdessä hulppean hirsilinnan alle tunnin ajomatkan päähän Helsingistä, missä laulajan entinen rakas nyt yksin asustaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Antti Tuisku ja salattu avopuoliso = erohuhut vellovat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!