Uutiset
Katso kuva!

Mustan Barbaarin bileilta sai ikävän käänteen: solvattiin rasistisesti - järjestyksenvalvoja komensi Selviytyjät-tähden ulos!

19.10.2018 08:02

Selviytyjät-sarjasta tunnetun Mustan Barbaarin alias James Nikaderin bileilta sai yllättävän käänteen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun hänelle tuli sanaharkkaa Helsingin Kluuvin pikaruokaravintolassa.

– Naapuripöydästä alkoi kuulua törkeän rasistisia huutoja. James oli menossa puhuttamaan huutajia, kun yllättäen naisjärjestyksenvalvoja komensi Jamesin ulos tilanteen rauhoittamiseksi, yösyöjät supisevat.

Musta Barbaari pikaruokalassa.

Lue myös: Musta Barbaari teki suuren elämänmuutoksen – muutti asumaan yksin: Ei ole mitään parisuhdekriisiä!

Hämmensi futiskaunotarten kanssa

James on herättänyt huomiota pikaruokaravintolassa aikaisemminkin. Talvella järjestyksenvalvoja joutui puuttumaan touhuiluun, kun James puuhasi rietasta yhteiskuvaa paikalle osuneiden nuorten futiskaunottarien kanssa.

Lue lisää: Musta Barbaari puuhaili rietasta yhteiskuvaa nuorten futiskaunottarien kanssa, järjestysmies puuttui touhuiluun – katso kuva!

Lopetti räppäämisen

James nousi aikoinaan julkisuuteen saliurheilua harrastavana räppärinä. Räppäämisen lopettanut James kertoi aikaisemmin Seiskalle, että hän on vaihtanut salitreenin tanssitunteihin, kun hän innostui kesällä harrastamaan salsaa.

Lue lisää: Räppäämisen lopettanut Musta Barbaari paljastaa: ”Olen rakastunut!”

Artikkelia muokattu 2.11.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!