Hyppää pääsisältöön
Musta Barbaarilta uusi sinkku: Raskas menneisyys takoi pojasta miehen!

Musta Barbaarilta uusi sinkku: Raskas menneisyys takoi pojasta miehen!

Kolme vuotta sitten Salil eka salil vika –kappaleella läpi lyönyt Musta Barbaari on ollut tämän vuoden aikana ahkera, sillä miestä kuullaan riimittelemässä kahdella ystävänsä kappaleella ja nyt Barbaari on julkaissut omaa musiikkia.

Uusi kappale kantaa nimeä Taottu, jonka sanomaa Barbaari avaa Facebookissa.

Mä oon käyny läpi, niin paljon kamppailuja mun tarinan aikana, niin kuin useammat meistä. Muistan, kun elin niin toivotonta aikaa. Se oli aikaa, kun mistään ei tullut mitään, ja puhun opiskelusta, jonka jätin kesken, harrastuksesta, josta en päässyt seuraavalle tasolle, työpaikoista mitä en saanut ja työpaikat, mitkä riistivät elämäniloa. Nykyään asiat ovat toisin, tietenkin on vielä kamppailuja, mutta tiedän, että asenne on tärkein ominaisuus meissä, ja me voidaan määrätä suuresti elämämme suunnan. Raskaat ajat menneisyydessä ovat valmistaneet tulevia koitoksia varten, ja siksi sanon, että "sua ei ole moukaroitu, sut on taottu!"

Me tarvitaan jatkuvaa uudistusta

 

 

Barbaari ja Prinssi Jusuf julkaisivat Vuoden Mamu -kappaleen musiikkivideon muutama päivä sitten. Kuten voidaan odottaa, videolla nähdään letkeää meininkiä, jonka kruunaavat nokkelean kappaleen lyriikat, kuten: Mä tulin tekee tänne jytykyt, basso saa jopa Timo Soinin hytkyy

 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!