Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Minka Kuustonen

Muotipoliisi: kotimainen huippumuoti lumoaa – Minka Kuustosen naiselliset muodot näyttävästi esillä!

Suomalaisia vaatesuunnittelijoita ja brändejä nousee tuon tuostakin esille maailmalla. Vuonna 2004 Marimekon unikkokuosi vilahti suositussa Sinkkuelämää -sarjassa ja Minna Parikan söpöjä uniikkeja kenkiä on nähty Hollywood -tähtien jaloissa.
Menestystarinat eivät lopu tähän vaan koko ajan Suomalaiset tulevat esiin huippusuunnitteluiden ja brändien kanssa.

Muotipoliisi ratsasi Suomalaiset huippusuunnittelijat ja brändit julkkisten päältä. 

Näyttelijä Minka Kuustosen, 31, päällä nähdään usein, kuten viime vuoden Kultainen Venla -gaalassa, Mert Otsamon suunnittelemia luomuksia. Samettikankaisen vaatteen yksityiskohtina lumoavat vetoketjut, jotka korostavat siron naisellista vartaloa. Gaalaan olisi sopinut paremmin pitkä leninki. Mert on todella suosittu vaatesuunnittelija julkkisten keskuudessa

Minka Kuustonen

Luksushuivi kohokohtana!

Radiojuontaja Sami Kurosen, 43, kaulassa nähdään suomalaisen luksusbrändin Balmuirin vaaleansininen huivi. Pohjoissuomalaisella brändillä on asiakkaita jopa Monacon hovissa. Tyylikkään asukokonaisuuden kuitenkin pilaavat punaiset tennarit, jotka riitelevät pastellisävyisen huivin kanssa.

Sami Kuronen

Valkoinen pitsiunelma!
Viime vuoden Emma-gaalassa Sara Forsbergilla, 23, oli Riikka Ikäheimon suunnittelema leninki. Saran tummat piirteet vastapainona valkoiseen iltapukuun loivat Lumikki-efektin. Yksinkertaiset, hieman tätimäiset avokkaat riitelivät kokonaisuuden kanssa. Riikka Ikäheimo on suunitellut kokonaisuuden jopa Britney Spearsille.

Sara Fosberg

Pohjoista voimaa!
Laulaja Antti Tuisku, 33, tunnetaan erikoisista asukokonaisuuksista. Yksi mieleenpainuvimmista on Mimmi Siirappi -brändin banaanipuku. Vaatteiden suunnittelija on Sodankylästä lähtöisin oleva Karoliina Nevalainen. Antin rohkea pukuvalinta ja kyky kantaa se ei kuvailuja kaipaa vaan saa arvosanaksi täyden kympin.

Antti Tuisku

Kengät kuin Lady Gagalla!
Toimittaja-juontaja Maria Hintikan, 38, mustavalkoinen asukokonaisuus on saanut kaverikseen Minna Parikan suunnittelemat Gold GLIT -tennarit. Muuten yksinkertainen asukokonaisuus tuo Marian luonnetta esiin. Minna Parikan kenkiä on nähty myös maailmantähtien jalassa, kuten Lady Gagalla.

Maria Hintikka

Jääkiekkoilijoiden suosima!
Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa, 39, on virkistänyt asiallista pukua rennoilla yksityiskohdilla, erityisesti Billebeino-lippiksellä. Merkki on kiekkoilijoiden suosiossa, sillä sen suunnittelija Ville Leino on myös itse jääkiekkoilija. Miinusta Jaajon asuun tulee suomalaisten perisynnistä, mustasta väristä. Pieni väriläiskä olisi tehnyt asusta kokonaisuuden.

Jaajo Linnonmaa


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!