Uutiset

Muotibloggaaja ja malli Metti Forssell avautuu saamastaan palautteesta blogissaan: "Jos olette koskaan miettineet miksi minulla on usein hiukset auki..."

30.08.2018 13:45

Jalkapalloilija Mikael Forssellin vaimo Metti Forssell avautuu saamistaan ikävistä kommenteista Elle-lehden blogissaan.

KATSO MYÖS: METTI FORSSELL ON USKOMATTOMAN POVEKKAASSA RANTAKUNNOSSA: MIKAEL JULKAISI HELLÄN PUSUKUVAN LUKSUSRESORTIN UIMA-ALTAALTA - KUVAT!

Uskon, että ulkonäköpaineet syntyvät ihmisille monista eri syistä. Joillekin epävarmuus on saattanut syntyä alun perin ulkopuolelta tulleen kommentoinnin tai kritiikin lopputuloksena, kun taas toisille ulkonäköpaineet saattavat muodostua vaikka ihan oman ystäväporukan/työporukan yms. sisällä, kun ihmiset vertailevat itseään muihin. Ulkonäkö kun on monille todella herkkä ja henkilökohtainen asia, saattaa kauan aikaa sitten tai puoliksi vitsilläkin heitetyt kommentit jättää syvemmätkin arvet. Itse olen esimerkiksi nuorempana saanut paljon kommentointia hörökorvistani ja majavanhampaistani ja vielä tänäkin päivänä juuri ne ovat asioita, joista kaikista vähiten pidän itsessäni. Jos olette koskaan miettineet miksi minulla on usein hiukset auki, johtuu se pitkälti siitä, että haluan saada isot korvani piiloon. 

Moni Metin Instagram-seuraaja on varsin hämmentynyt kaunottaren saamasta palautteesta.

Mitä ihmettä? Itse en näe kumpiakaan. Kauniit hampaat ja just sopivan kokoiset korvat! Oot tosi kaunis ja täydellisyys on harvoin kiinnostavaa, hänen kollegansa Jenni Rotonen kommentoi.

- ”Vihaajat vihaa/meitsi vaan takas vilkuttaa..” Mä oon sitä mieltä, että ihmisten pitäis enemmän miettiä mitä sanovat. ”Haluaisinko itse kuulla tämän asian?! Tuottaako tämä minulle tai toiselle osapuolelle hyvän mielen?!” Miksi pitää väkisin etsiä toisista niitä negatiivisia puolia?! Kehut ja hyvä fiilis on paljon kivempiä ”viljellä” ja niistä tulee kertojalle ja saajallekin aina hyvä mieli. Mua kiusattiin ala ja ylä-asteella ja vielä ammattilukiossakin sain kuulla eräiltä että olen lihava ja ruma ja en tule koskaan löytämään ketään. Kaikki kiusaaminen jättää jonkinlaiset arvet. Uskon kuitenkin että olen myös vahvempi ihminen, kun niistä on tullut selvittyä. Olet kaunis, eräs seuraaja komppaa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!