Katso kuva!

Facebookin todella kiusallinen moka leviää vauhdilla - saitko sinä jo tämän virheellisen ilmoituksen? Kuva!

Uutiset | 18.07.2018 08:55

Facebook julkaisi keskiviikkona hyvin erikoisen ja virheellisen muistopäivityksen.

Facebook ilmoittaa uudessa muistopäivityksessään, että Etelä-Afrikan entisen presidentin Nelson Mandelan kuolemasta olisi kulunut tänään sata vuotta.

Facebook

Etelä-Afrikan entisen presidentin Nelson Mandelan kuolemasta on kulunut sata vuotta. Hänet muistetaan ihmisoikeuksien, ihmisarvon ja vapauden puolustajana. Jos useampi seuraisi hänen esimerkkiään ja yrittäisi tehdä merkityksellisiä asioita, vaikutus olisi aika suuri, kirjoituksessa kerrotaan.

Kirjoituksessa on merkittävä ja nolo virhe, sillä tänään tulee kuluneeksi sata vuotta Nelson Mandelan syntymästä, ei kuolemasta. Mandela kuoli joulukuussa 2013.

Facebookin muistokirjoitus on kerännyt jo yli 11 miljoonaa tykkäystä ja reaktiota. Kirjoitusta ei voi kommentoida, joten kirjoituksen korjauspyyntöjen välittäminen Facebookille on haastavaa.

Moka leviää siitä huolimatta, sillä moni on ottanut Facebook-ilmoituksesta kuvankaappauksen ja julkaissut siitä ihmettelevän some-päivityksen.

Esimerkiksi Vain elämää -ohjelmasta tuttu Happoradio-laulaja Aki Tykki naureskeli asialle Instagram-tilillään.

- RIP Nelson Mandela (18.7.1918 — 5.12.2013), Aki kirjoitti kuvankaappauksen oheen, jonka päällä oli suosittu You had one job -meemi.

 

RIP Nelson Mandela (18.7.1918 — 5.12.2013) 🙄

Henkilön Aki Tykki (@akitykki) jakama julkaisu

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!