Edis Tatli

Muistatko vielä? TTK-suosikki Edis Tatli poseerasi Seiskalle uima-altaassa bikinimimmien kanssa: "Olen löytänyt naisen ylitse muiden" - kuvat!

22.11.2018 13:05

Seiska matkusti Tanssii tähtien kanssa -suosikki, nyrkkeilijä Edis Tatlin ja tämän Suke-veljen kanssa Maltalle vuonna 2015. Veljekset avautuivat Seiskalle ihmissuhteistaan ja elämästään ennen julkisuutta. Edis intoutui myös poseeraamaan bikinimimmien kanssa porealtaassa. 

Kurkkaa Ediksen menneisyyteen vuonna 2015 ilmestyneen Seiskan jutun kautta.

Seuraava teksti ja kuvat ovat julkaistu Seiskassa 25/2015.

Edis

 

Olen löytänyt naisen ylitse muiden!

Huhtikuussa (2015, toim.huom.) Hartwall-areenassa käydyn EM-ottelun voittanut ammattinyrkkeilijä Edis Tatli, 27, vietti neljän päivän miniloman Maltalla. 

– Päätin jo lähtiessä, ettei reissuun kuulu lainkaan urheilua, hän toteaa Seiskalle Välimeren paahtavan auringon alla. 

Matkaseuranaan Edisillä oli hänen Suke-veljensä, 25. Saman katon alla Vantaan Martinlaaksossa asuvat veljekset ovat tottuneet tekemään kaiken yhdessä: Suke hoitaa ennen kisoja Edisin juoksevat asiat, seuraa treenejä ja pitää veljensä mielen virkeänä. Portsarina työskentelevä Suke ottaa aina vapaata ennen Edisin kisoja ja ulkomaille sijoittuvien treenileirien ajaksi. 

 

Edis Tatli

 

Erossa vain treffien ajan 

Suke uskoo, että erilleen muutetaan vasta jommankumman asetuttua vakavaan suhteeseen. 

– Silloinkin varmaan rakennetaan kaksi omakotitaloa lähekkäin. Faija on opettanut meidät pitämään yhtä. Olemme erossa toisistamme ainoastaan, kun toinen käy treffeillä, Suke sanoo ja antaa veljensä jatkaa: 

– Olemme veljeksinä ihan next leveliä (seuraavalla tasolla), sillä en tiedä muita, joilla olisi näin läheiset veljessuhteet. Sisaruussuhde menee parisuhteen edelle. Kumppanin täytyy tulla toimeen meidän molempien kanssa. Se on naiselle kiitti ja moi, jos läheiset välini Sukeen haittaavat häntä. 

Emme jaa naisia 

Naiset ovat ainoa asia, joita veljekset eivät ole keskenään valmiita jakamaan. 

– Toisen kumppaniin ei kosketa, ei edes exään, Suke sanoo. 

– Emme myöskään arvostele toistemme kumppaneita, Edis jatkaa. 

Sinkkuna viilettävän Suken suhde päättyi viime kesänä kahden vuoden seurustelun jälkeen. Mutta mikä on Edisin suhdetilanteen laita? 

– Naisia on riittänyt aina ympärilläni. Meillä on Suken kanssa aika sama maku naisten suhteen. Itse valitsen ehkä mieluummin blondin, ja Suke pitää tummista. 

– Seurustelen tällä hetkellä yhden mukavan mimmin kanssa. Hän on ylitse muiden. Se on vakavampaa kuin tapailu. 

LUE LISÄÄ: Huhhuh, mikä kaunotar! Tässä on Tanssii tähtien kanssa -suosikki Edis Tatlin kuvankaunis rakas ja lapsen äiti - kuvat! 

 

Edistatli
Edistatli

 

Haluamme lapsia 

Suke huomauttaa, ettei unelma maailmanmestaruudesta sovi yhteen perheen perustamisen kanssa. 

– Keskittymisen täytyy olla täysin urheilussa, jos haluaa mestariksi. 

Sen veljekset tietävät, että haluavat jonain päivänä lapsia. 

– Kuusi lasta olisi kiva, Suke toteaa. 

– Jos sitä saisi kolme lasta, joille tulisi yhtä hyvät välit kuin minulla on Sukeen, Edis jatkaa.

LUE LISÄÄ: Edis Tatlin salattu avovaimo kannusti rakastaan Tanssii tähtien kanssa -katsomossa – kuva!

 

Työskentelin portsarina ennen ammattilaisuraa

Koska lomaan ei kuulunut laisinkaan urheilua, pystyi Edis nauttimaan vahvoja Long island iced tea -cocktaileja. 

– Fiiliksen mukaan tuli juotua, Edis naureskeli loman viimeisenä päivänä. 

Yöelämä tuli tutuksi Edisille hänen työskennellessään portsarina veljensä tavoin. 

– Iän myötä juhliminen on kuitenkin vähentynyt. 

Vuonna 2007 alkanutta ammattilaisuraansa ennen Edis kävi ainoastaan peruskoulun. Yläasteen jälkeen hän haki opiskelemaan autojen korjaamista, mutta urheilu vei mennessään. 

Suke puolestaan on valmistunut merkonomiksi, mutta näkee koulutuksen osittain turhana. 


Käsivamma esti lyömisen 

Pian Suomeen palattuaan Edis aloitti treenaamisen valmentajansa Pekka Mäen johdolla. 

– Lääkäri määräsi, etten saa lyödä kuuteen viikkoon käsivamman takia. Olen kuitenkin pitänyt kunnostani huolta lenkkeilemällä, ja salillakin on tullut käytyä. 

Edisin tavoitteena on kamppailla maailmanmestaruudesta ensi vuonna (2016, toim.huom.). Sitä ennen luvassa on loka–marraskuussa (2015, toim.huom.) EM-ottelu. Edis ottelee kolmesti vuodessa.

– Yhteen matsiin valmistautuminen kestää kolme kuukautta. Jos otteluita on kolme vuodessa, siihen menee yhdeksän kuukautta. Ei siinä paljoa lomailla, Suke sanoo. 

Olin ihan loppu 

Ennen huhtikuista otteluaan Edis matkusti viideksi viikoksi Yhdysvaltoihin treenaamaan. Suunnitelmissa on samanlainen reissu ennen seuraavaa matsia. 

– Ainoastaan sunnuntaisin oli vapaata. Treenaamisen takia olin niin loppu, etten nauttinut vapaapäivistä yhtään. Olisin seonnut kahdessa viikossa, jos Suke ei olisi ollut mukana, Edis myöntää. 

Edis

Raha kiinnostaa 

Edis oli Suomeen veroja maksavista nyrkkeilijöistä kovatuloisin vuonna 2013, jolloin hän tienasi reilut 50 000 euroa. Seiskan saaman tiedon mukaan vuoden 2014 tulot hipoisivat jopa 100 000:aa euroa. 

– Ne valehtelevat, jotka sanovat, ettei raha kiinnosta. En ole tuhlaajatyyppiä, mutta nautin asioista, joihin saa kulutettua rahaa. Suuret summat tosin liikkuvat vasta, kun olen paras. 

– Urheilin vuosia saamatta penniäkään rahaa. Ilman perheen tukea olisin varmasti luovuttanut.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!