fbq
Uutiset
14.02.2018 15:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Timo Korhonen
Muistatko vielä Idols-Josephin? Teki paluun musiikkimaailmaan vuosien tauon jälkeen: Olin hukassa Idolsin päätyttyä!
Uutiset
14.02.2018 15:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Vuoden 2013 Idolsista tuttu Joseph Miettinen luo uraa uudistuneena muusikkona.

Joseph julkaisi uuden -kappaleensa tänään ystävänpäivänä (14.2.).

−  Se kertoo parisuhteesta ja kaipuusta. Kappale on omistettu aivan jokaiselle ihmiselle. Oman parisuhdestatukseni pidän kuitenkin salassa, Joseph kertoi Seiskalle.

Muusikko on työstänyt uusia kappaleitaan yhdessä Skye Musicin perustajan, tuottaja Iiro Grönroosin kanssa parin vuoden ajan. Joseph julkaisi viime vuonna kolme kappaletta.

− Meillä on paljon materiaalia valmiina. Yleensä teemme yhden kappaleen studiopäivän aikana. Arkipäivät menevät töissä, viikonloput studiolla. Onhan se välillä hieman väsyttävää, mutta mitäpä sitä ei unelmiensa eteen tekisi.

 

”Olin hukassa Idolsin jälkeen”

Joseph sijoittui vuoden 2013 Idolsissa toiseksi. Voiton vei Mitra Kaislaranta. Kilpailun päätyttyä Joseph halusi valloittaa musiikkimaailman, mutta asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan.

− Olin hieman hukassa Idolsin jälkeen. Minä halusin valloittaa maailman, mutta en oikein tiennyt mitä tehdä. Olin silloin myös huomattavasti nuorempi, eikä minulla ollut tarkkaa ajatusta omasta musiikillisesta linjastani. Nyt olen saanut enemmän varmuutta, ja minulla on vapaus tehdä mitä haluan.

 

#Soitellaan #Skyemusic #pojattöissä

Henkilön Joseph (@wolfjoshu) jakama julkaisu

 

Managerina Pikku G

Joseph työstää musiikkiaan Skye Musicin kanssa, mutta jakelun hoitaa Warner Music Finland. Laulajan managerina toimii uuden nousun kokenut räppäri Pikku G eli Henri Vähäkainu.

− Kävimme hänen kanssaan keskusteluja kaikenlaisista asioista, ja puhuimme muun muassa loppuunmyydyllä Tavastialla esiintymisestä. Henkka kertoi heittäneensä siellä muutaman keikan, ja aloin ihmetellä hänen puheitaan. Kysyin, onko hänkin laulaja, ja Henkka katsoi minua hieman oudosti, Joseph sanoi.

− Googlasin hänen nimensä, ja silloin totuus paljastui minulle. En ollut tunnistanut häntä lainkaan, vaikka olimme tunteneet siinä vaiheessa noin vuoden ajan. Hän oli minulle aina vain Henkka, muusikko naureskeli.