Pamela isänsä kanssa.

Muistatko vielä: Ellen Jokikunnas yritti kouria Pamela Andersonia: ”Hitto, mikä pelle!”

27.06.2017 19:00
Kymmenen vuotta sitten eli kesällä 2007 suomalainen viihdekenttä sekosi Hollywood-tähti Pamela Andersonin vierailusta Raumanmeren juhannusfestareilla. Seiska seurasi luonnollisesti ainoana mediana Baywatch- ja Playboy-kaunottaren kintereillä koko 57-tuntisen vierailun ajan alusta loppuun.
Heinäkuun 1. päivä 50 vuotta täyttävän povipommin vierailu päätyi tuolloin Seiskan juhannuksen jälkeisen lehden kanteen. Otsikko oli lyhyt ja ytimekäs ”Ellen, olet pelle!”, mikä viittasi RMJ:ssä juontajana toimineen Ellen Jokikunnaksen töykeään käytökseen Pamelaa kohtaan. Ellen puhui tämän isoista tisseistä, yritti kouria pyllystä ja vitsaili, että tältä saa vakavan C-hepatiitti-sairauden.
– Pamelan ensikommentti oli tyyliin ”hitto, mikä pelle”. Se kuvannee Pamelan reaktiota Ellenin sekoiluun osuvasti, Pamelan Suomen-edustaja kommentoi Seiskalle.
 
Pamela kannessa.
 
Ellen kuitenkin säästyi Pamelan suoralta tylytykseltä.
– Onnneksi Ellen heitti tissi- ja hepatiittikommenttinsa suomeksi, jutussa kirjoitettiin.
 
Ellenin hyökkäys tuli yllätyksenä.

Tapasi sukulaisia

Ikävää välikohtausta lukuunottamatta Pamelan vierailu sujui aurinkoisten tähtien alla. Seiskan reportterina ollut toimituspäällikkö Jari Peltomäki ja kuvaaja Timo Korhonen olivat Pamelaa vastassa, kun tämä saapui seurueineen salaisesti tyhjennettyyn Hämeenlinnan Vanajanlinnaan juhannusviikon torstaina.
Pamelan mukana kulkivat isä Barry Anderson ja läheinen ystävä, suomalaistaustainen liikemies Peter Nygård, jonka Boeing 727 -ökykoneella seurue lensi New Yorkista Suomeen ja takaisin.
 
Pamela ja Peter Nygård.
Kun juhannusaatto oli valjennut, Vanajanlinnaan saapui Seiskan kutsumina muutamia Pamelan Suomen-sukulaisia. Pamela kuuluu Hyytiäisen sukuun. Hänen isoisoisänsä on nimeltään Hermanni Hyytiäinen, joka vaihtoi sukunimensä Andersoniksi muutettuaan Saarijärveltä Amerikkaan 1908.
– Meillä on vuodelta 1909 tämä postikortti, jonka Herman-isovaarini oli saanut Helsingistä. Se on ainoa muistoni Suomesta. Olen todella ylpeä suomalaisista juuristani. Lupasin isoisälleni, että jonakin päivänä vien isäni Suomeen. Nyt se tapahtui, Pamela iloitsi jutussa.
 

Samppanja virtasi

Vanajanlinnasta Pamelan matka jatkui Raumalle, jossa häntä isännöi RMJ:n silloinen puuhamies, yökerhomoguli Seppo ”Sedu” Koskinen. Raumanmeren saaristomaisemiin neitonen pääsi tutustumaan Sedun hulppealta Royal-huvijahdilta käsin. Meriajelun yhteydessä samppanja virtasi.
– Olen nauttinut samppanjaa kuukauden tarpeiden edestä, Pamela naureskeli.
Seiskalle Pamela kertoi jatkaneensa juhlimista aamuun saakka hotellisviitissään. Hän majoittautui Raumalla hotelli Raumanlinnassa.
 
Seiska kesällä 2007.

Suomi-haaveet auki

Reissun aikana Pamela avautui haaveistaan.
– Haluaisin ostaa Suomesta kesämökin ja tuoda poikani ja vanhempani tänne uudelleen, moneen kertaan, Pamela virkkoi ja leikki ajatuksella perustaa Suomeen strippibaariketju nimeltään Lapland.
– Siinä olisi pohjoista Lapin eksotiikkaa ja hauskaa sanaleikkiä (lap=syli).
Lupaukset ovat kuitenkin vetäneet vesiperän, sillä kesän 2007 jälkeen Pamelaa ei Suomessa ole nähty.
Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!