fbq
Uutiset
26.02.2014 13:48
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Muistatko tämän: pronssi-Leijona ja Jenni Dahlman seksipuuhissa parkkipaikalla!
Muistatko tämän: pronssi-Leijona ja Jenni Dahlman seksipuuhissa parkkipaikalla!
Uutiset
26.02.2014 13:48
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Leijonien riveissä olympiapronssia napannut Ossi Väänänen esitteli timmiä kroppaansa voitokkaan USA-ottelun jälkeen Sotshissa. Innokkaat naisfanit alkoivat heti spekuloida pelaajan suhdestatuksesta.

Ossin siviilisääty on kuitenkin hieman mysteeri. Viimeisimmät otsikot miehen naiskuvioista päätyivät Seiskan kanteen lokakuussa 2013, kun Seiska paljasti Ossin ja F1-tähti Kimi Räikkösen ex-vaimon Jenni Dahlmanin kiihkeän session helsinkiläisellä parkkipaikalla.

KATSO: Leijonien Ossi Väänänen esitteli paljasta vartaloaan ja jorasi pukukopissa - joukkuekaveri videoi!

 

Seiska paljasti Ossin ja Jennin kuumat lemmenleikit lokakuussa 2013.

 

Kuumaa menoa Bemarissa

- He suutelivat auton ulkopuolella, mutta jatkoivat peliä myös autossa, luotettava silminnäkijä kertoi Seiskalle.

Jennin nimissä ollut musta BMW toimi kaksikon lemmenpesänä, vaikka Ossin koti olisi ollut aivan kivenheiton päässä. Jenni istui autossaan kuskin penkillä ja Ossi oli asettunut pelkääjän paikalle. Ohikulkijalle ei jäänyt epäselväksi, mitä kaksikko puuhaili illan pimeydessä.

- Olihan se rohkeaa menoa. Molempien kädet siinä kävivät. Ja vieläpä julkisella paikalla, silminnäkijä kuvaili Seiskalle lokakuussa.

Ossi erosi vaimostaan, malli Mirella Koulliaksesta vuonna 2012. He olivat naimisissa vain kahdeksan kuukautta. Kesällä Ossi yhdistettiin myös dj Amanda Harkimoon. Amanda kuitenkin kiisti suhteen.

 

Suhdepiiri pyörii

Seiska paljasti helmikuussa 2013 Jennin ja Kimin eron. Kilparatsastajana uraa luova Jenni on viihtynyt eronsa jälkeen yhä enemmän Suomessa Sveitsin-kotinsa sijaan. Hän asustelee Kimin omistamassa helsinkiläisessä kerrostaloasunnossa.

Kimi puolestaan on löytänyt rinnalleen lentoemo Minttu Virtasen. Mirellankin suhdesutinat ovat mallillaan, sillä hän heilastelee ex-maajoukkueratsastajana ja miljonäärinä tunnetun Tomas von Rettigin kanssa.

 

KATSO MYÖS:

Jenni Dahlman-Räikkönen tavislookissa!

VIP: Jenni Dahlmanin villit ja kosteat kaasunaamaribileet – katso kuvat!

VIP: Jenni Dahlman-Räikkönen tarjoili blondille vauhdikkaan sylitanssin!

Kimi Räikkösen uusi kulta on Seiskan Tähtityttö – katso seksikkäät kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »