britannian TTK

Muistatko käsittämättömän Tanssii tähtien kanssa -pettämisskandaalin? Anteeksi antanut aviomies ottaa sittenkin eron!

20.08.2019 16:34

Ison-Britannian Tanssii tähtien kanssa -kilpailun kulisseissa kuohui viime vuoden lokakuussa, kun koomikko Seann Wilson ja hänen parinsa, ammattitanssija Katya Jones jäivät rysän päältä kiinni, suutelemassa intohimoisesti lontoolaispubin edessä. 

Seannin tyttöystävä ei sulattanut miehensä klassista selitystä: ”Se oli vain yksi kerta”. Näin ollen pari erosi pian pettämiskuvien julkaisun jälkeen. 

#Strictly’s Katya Jones speaks out for first time after snogging Seann Walsh https://t.co/xzPDIvtdAl pic.twitter.com/3GOxSLvgep

— The Sun (@TheSun) 7. lokakuuta 201

Lue lisää: Pettämistä Brittien TTK:ssa – kuvat julki! Komea koomikko suuteli tanssivalmentajaansa tyttöystävänsä syntymäpäivänä – antoi klassisen selityksen: ”Vain yksi kerta”

Katyan avomies antoi puolestaan vaimolleen uuden mahdollisuuden. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2013 lähtien, mutta nyt brittimedia uutisoi liiton tulleen tiensä päähän.

ttk

Katya ja Neil Jones kertoivat asiasta myös sosiaalisessa mediassa. Ex-pari kertoo eroavansa ystävinä, mutta sisäpiirin mukaan eron todellinen syy on Katyan pettäminen. 

- Syrjähyppy vain korosti heidän suhteensa ongelmia, eivätkä he enää saaneet suhdettaan raiteilleen, sisäpiiristä kerrotaan Daily Mailille. 

Lue lisää: Brittien Tanssii tähtien kanssa -tuotanto sensuroi pettäjäpariskunnan tanssikoreografian – seksikkyys tipotiessään ja esiintymisasukin uusiksi!

Kun Katya ja Seann jäivät kiinni intiimistä pusutteluhetkestään, laittoi TTK-tuotanto heidän seuraavan viikon koreografinsa uuteen uskoon. 

- Esityksestä riisutaan kaikki seksi, lehdelle kerrottiin. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!