Uutiset
Katso kuvat!

Muistatko alastonkuvalla kohauttaneen hiihtäjäkaunottaren? Vilma Nissinen etsii seuraa nyt Tinderissä – voitelutaidot eivät ole tarpeen! 

31.07.2020 18:30

Aistikkaalla alastonkuvallaan kohauttanut hiihtäjäkaunotar Vilma Charlotta Karoliina Nissinen, 22, on liittynyt Tinder-deittailusovellukseen. Sovelluksessa ei ole epäilystäkään, että kyseessä olisi feikkiprofiili. Sillä sporttinen mimmi on varmistanut olevansa kuviensa henkilö Tinderin uudella ”vahvistus”-menetelmällä. 

Sovelluksessa

Vilman profiilista ei selviä millaista seuraa hän sovelluksesta hakee. Tiettyjä ammattiinsa kohdistuvaa taito ei ole kuitenkaan välttämättömyys haetulta mielitietyltä.

- Jos et osaa voidella suksia tai leipoa suklaakakkua, niin voit palkata jonkun hoitamaan kuntoon puolestasi, Vilma ohjeistaa. 

Itsestään vaaleatukkainen kaunotar on lisännyt viisi imartelevaa otosta. Muutama niistä löytyy myös hänen Instagram-tililtään. Pari niistä on taas hyvin samankaltaisia kuin Vilman Insta-kuvat mutta eivät täysin. Siellä ei kuitenkaan marraskuussa 2018 suomalaisia yllättänyttä mustavalkoista alastonkuvaa. 

Lue myös: Eronnut Riku Nieminen ahkeroi Tinderissä – treffikumppani luuli pilaksi! 

Vilma vaikuttaa profiilinsa perusteella Suomen luonnosta, kesästä ja urheilusta nauttivalla nuorelta kaunottarelta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitä mä malagas, viihdyn hiton hyvin himas 🤷🏼‍♀️😌#quarantinelife#quarantineandchill#himahiiri

A post shared by Vilma Nissinen (@vilmanissinen) on

 Lue myös: Tinder-treffit huoltoasemalla! Häihinsä valmistautuva Sunneva Kantola paljastaa: Näin Harri-rakkas vei sydämeni!

Turvakeinot

Sovellus on alkanut kitkemään sen käyttäjistä feikkiprofiileja. Ne voivat koostua monenlaisista virheellisistä tiedoista, joita huijarit suosivat. Pääsääntöisesti Tinderin käyttäjille voi tulla vastaan botti-ohjelmia tai Catfish -tyylisiä teeskentelijöitä. 

Botit ovat usein koodarien ja hakkereiden luomia ennalta määritettyjä viestejä lähettäviä ohjelmia, joiden tarkoitus on ohjata tiedostamaton käyttäjä vaaralliselle nettisivustolle. Sivustot yleisesti voivat sisältää viruksia tai tiedonkeruuohjelmia, millä hakkerit pyrkivät kiristämään rahaa ansaan langenneelta uhriltaan. 

Lue myös: Playboy-kaunotar Erika Helin etsii seuraa deittisovelluksessa: näin sensuelleilla kuvilla uhkea seksipommi yrittää hurmata Tinderin sinkkumiehet - katso!

Catfish-huijauksissa taas henkilö esiintyy internetissä toisen kuvilla. Tämän tyyliset huijarit käyttävät, joko täysin tekaistua henkilöllisyyttä tai varastavat sen myös kuvissa esiintyvältä henkilöltä. 

Deittailusovelluksen keinot näitä vastaan on uusi ”vahtistus”- ominaisuus, jossa porfiilin tehneen käyttäjän on vahvistettava olevansa käyttämiensä kuvien henkilö. Se onnistuu ottamalla itsestä muutamia kuvia, joiden jälkeen Tinder vertailee kuvien samankaltaisuutta profiiliin. Käyttäjäprofiiliin jää sinine vahvistus leima, mikäli käyttäjä on läpäissyt kyseisen turvakeinotestin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the sun goes down ✨

A post shared by Vilma Nissinen (@vilmanissinen) on

Lue myös: Palomiehestä eronnut Martina Aitolehti matkusti Ibizalle – ex-rakas Kris palasi Tinderiin! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kesä on ihmisen parasta aikaa 🤠☀️#kainuunkesä

A post shared by Vilma Nissinen (@vilmanissinen) on

Kohauttanut kuva

Vilma kohautti monia suomalaisia marraskuussa 2018, kun julkaisi hyvin sensuellin alastonkuvan Instagram-tilillään.

Lue lisää: Ohhoh! Suomalainen hiihtäjäkaunotar poseeraa rohkeassa alastonkuvassa - "Vilma päätti räjäyttää rajat!"

Tuolloin kaunotar puhui vertauskuvilla kuvatekstissään.

- Tämä maailma on viidakko. Joko taistelet tai juokset ikuisesti, Vilma toteaa.

Valokuvan otti ex-hiihtäjä Jesse Väänänen, joka on tehnyt muistakin urheiljoista vastaavia kauniita otoksia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this world is a jungle. you either fight or run forever🐾 #21#thisisme . . .

A post shared by Vilma Nissinen (@vilmanissinen) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!