Katso kuvat!
Minna Rautiainen-Cimrin

Muistatko Värttinä-yhtyeen laulajan Minna Rautiainen-Cimrinin? Tältä hän näyttää nykyään, pyörittää hulppeaa luksushotellia Turkin Alanyassa – kuva!

18.08.2019 09:29

Joensuun liepeiltä Rääkkylästä kotoisin oleva Minna Rautiainen-Cimrin, 48, on asunut Turkin Alanyassa jo 17 vuotta. 

Suurelle yleisölle Minna saattaa olla tuttu kasvo, sillä hän hän lauloi Värttinä-yhtyeessä ja kiersi yhtyeen kanssa ympäri maailmaa viime vuosituhannella.

Minna lauloi Värttinässä kymmenen vuotta, kunnes lähti yhtyeestä 1992.

Lue myös: Turkin Alanyassa asuva Pauliina Karppijärvi-Muftuoglu teki historiaa: Olen ensimmäinen ulkomaalainen tässä tehtävässä!

Värttinä
Värttinä

Tätä nykyä Minna pyörittää turkkilaisen miehensä kanssa luksushotellia Turkissa. Perheellä on kaksi lasta. Pariskunta rakennutti hotellin vuonna 2015 Alanyan liepeille.

Perhekeskeiseen ja lämpimään turkkilaiskulttuuriin sopeutuminen oli Minnalle helppoa, sillä hänen lapsuudenkodissaan maalla ovet olivat aina auki vieraille ja perheenjäseniä oli iso katras.

– Meissä suomalaisissa ja turkkilaisissa on paljon yhtäläisyyksiä. Turkkilaiset myös arvostavat ja kunnioittavat kansaamme.

Minna
Minna

Miten Minna päätyi Turkkiin? Lue kaikki Minnan kuulumisista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Oner San / All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!