fbq
Uutiset
30.05.2020 20:04
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
TOmi
Muistatko? Suomeen kesäksi muuttanut ravintolamoguli Tomi Björck joutui kohun keskelle viime jouluna strippibaarivierailujen myötä!
Uutiset
30.05.2020 20:04
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus


Australian Sydneyssä jo vuosia asuneet huippukokki Tomi Björck, 39, viettää kesän perheineen Suomessa. Björckit ovat vuokranneet tuttaviltaan Helsingin Punavuoresta kesäksi kerrostalokämpän. Perhe ei ole aikoihin viettänyt kesiään Suomessa, mutta tänä vuonna kotimaa kutsui työasioiden takia. Viime vuodet Björkin perhe on pitänyt majaa Australiassa, upeissa puitteissa.

Ravintola-alalla menestynyt Tomi on sijoittanut varojaan ostamalla muun muassa Sydneyn Bondi Beachiltä hulppean omakotitalon. Äskettäin Nelosen Hansin matkassa -sarjassa Tomi esitteli ylpeänä talonsa hienouksia. Korkean aidan takaa löytyy muun muassa uima- ja porealtaat, kuntosali ja saunatilat unohtamatta huippuvarusteltua keittiötä. 

Lisäksi Tomilla on uudessa kotimaassaan kokkiystävänsä kanssa vuonna 2017 perustettu Blanca Bar & Dining -niminen ravintola, joka luonnollisesti on nyt suljettuna koronan takia. Tomi laajentaa yhä bisneksiään. Monet hänen yrityksistään ovat tahkonneet suuria liikevaihtoja ja osakkaat ovat saaneet mukavasti nostettua osinkoja.

Stripparikohu

Vuoden 2019 lopulla Tomi joutui keskelle kohua, kun Hanna-niminen suomalaistaustainen strippari kertoi Tomin nauttineen toistuvasti hänen tanssiesityksistään Velvet Underground -klubilla. 

Tomi Björckia tapaillut stripparikaunotar paljastaa: Huippukokki antoi 1 200 euron tipin!

Eksoottinen tanssijanainen kertoi Tomin myös vieneen häntä kasinolle ja ulos syömään. Lisäksi Tomi oli lähetellyt hänelle yksityisviestejä, kunnes lopulta esti hänet sosiaalisessa mediassa. Minka-vaimo näyttää unohtaneen flirttailut ja antaneen anteeksi.

Strippiklubilla on Instagram-tili

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Velvet Underground Sydney (@velvetundergroundsyd) on

Kohukokki Tomi Björck myöntää tapailleensa stripparia: ”Minua on näköjään helppo kusettaa!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »