Uutiset
Katso kuvat!

Muistatko Big Brotherissa 2009 menestyneen Sami Kallvikbackan? Hurmurikomistus ryhtyi kesäräppäriksi ja viihdeyrittäjäksi: tältä hän näyttää nykyään - kuvat!

14.08.2020 19:02

Big Brother 2009 -kaudella mukana ollut Sami Kallvikbacka, 41, on nykyään kiireinen mies lukuisten projektiensa kanssa, eikä miestä olla juuri julkisuudessa nähty.

Kokkolassa asuva Sami julkaisi kuitenkin tuoreen musiikkivideon, jossa hän räpäyttelee oman Halkokarin haukat -yhtyeensä kanssa.

- Tämä nyt on tällainen setäbändimme uusi biisi, joka on pieni näpäytys niille, jotka tekevät aina kärpäsestä härkäsen. Ei kaikki todellakaan ollut aiemmin paremmin, mutta turha nykyisin kaikesta pienestä on valittaa, Sami kertoo Seiskalle.

Musavideolla näkyvät myös legendaariset 80-luvun Iltajumppa-ohjelman Eeva Luukkonen ja Anne Sällyllä, jotka innostuivat uudesta kesäbiisistä ja ylistivät Samille lopputulosta videon nähtyään. 

- Olette tehneet mahtavan hienoa työtä! Wau! Olen ihan vaikuttunut! Nyt onkin tosi hauskaa, että te olette antaneet hyvin vanhoille liikkeille taas uudenlaista elämää sovittamalla niitä omaan musiikkiinne, Eeva kehui.

Onko sinusta tullut nyt räppäri?

- No, en lähtisi kyllä rinkiin Solosen (Tomi) kanssa... Enkä luonnehdi itseäni räppäriksi. Teemme kuitenkin silloin tällöin vielä musiikkia konepohjalle, vaikka ei meillä ole mitään tiettyä tyylisuuntaa. Musiikkihommat on minulle henkireikä muuten niin hektisessä elämässä.

Mies kiersi BB:n jälkeen keikoilla rokkibändinsä kanssa parisen vuotta, mutta sittemmin musatouhut ovat jääneet muiden kiireiden ja töiden alle, eikä Sami toistaiseksi keikkaile.

- Pari viime vuotta olen rakentanut tänne Kokkolaan pakohuoneita ja Viihdemestarit-yritykseni hoitaa myös paljon mainostuotantoa ja erilaisia tapahtumia. Lisäksi olen yrittäjyyden lisäksi toiminut opettajana ja ollut muun muassa paikallisradiossa töissä.

Samin bisnekset ovat sujuneet vauhdilla, sillä viimeisimmällä tilikaudella hänen yrityksensä teki 223 000 euron liikevaihdon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyvää huomenta maailma. :)

A post shared by Sami Kallvikbacka (@johndiscoful) on

Työnarkomaaniksi itseään kutsuva Sami ei ole kuitenkin tuoreiden kuvien perusteella juuri vanhentunut tosi-tv-ohjelman jälkeen.

- Olen käyttänyt kasvorasvaa, mies naurahtaa.

Sami asuu rauhallisella alueella omakotitalossa pitkäaikaisen kumppaninsa ja koiran kanssa, joten se tasapainottanee myös miehen stressikäyrää.

Katso tästä BB-Samin kuvia vuosien varrelta:

Sami juhli Levin-kiertueella vuonna 2009 muun muassa Big Brother -voittaja Aso Alanson kanssa.

Sami Kallvikbacka ja Aso Alanso

Mies osasi ottaa yleisönsä jo tuolloin. Kuvassa näkyy myös BB:stä tuttu Toni Haste.

Sami Kallvikbacka ja Aso Alanso

Tunnistatko ketään alla olevasta kuvasta?

Big Brother 2009

Alla olevassa kuvassa Samin ja Ason kanssa myös tv-kasvo ja kampaamoyrittäjä Iida Ketola-Korppila.

Sami Kallvikbacka, Iida Ketola ja Aso Alanso

Lue myös: Oletko koskaan nähnyt BB-Iida Ketolaa ilman meikkiä? Nyt näet - sekä yläosattomissa ja rumimmissa alushousuissaan!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, YouTube ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!