Mr. Gay Finland -finalisti ja BB-rakas lemmenlomalla: Uskaltaako enää kulkea käsi kädessä?

Mr. Gay Finland -finalisti ja BB-rakas lemmenlomalla: Uskaltaako enää kulkea käsi kädessä?

Uutiset | 14.06.2016 15:18

Mr. Gay Finland –finalisti Marko Fali suuntasi viime viikon perjantaina lemmenlomalle miesystävänsä, Big Brother –kilpailusta tutun Jonathan Silfverin kanssa.

 

- Lemmenlomalla viimeinkin. Olisin halunnut laittaa teille värillisen kuvan, mutta aurinko on sen verran paahtanut meikäläistä, ettei se olisi kaunista katsottavaa, Marko kirjoitti Facebookiin sunnuntaiaamuna. 

 

Samana iltana Yhdysvalloista kantautui järkyttäviä uutisia, kun orlandolaisessa Pulse-homobaarissa oli ammuttu yli 50 henkeä. Marko kommentoi asiaa huolestuneena Facebookissa:

Juuri eilen Jonen kanssa käveltiin kaupungilla käsikädessä ja olin silleen, että uskaltaako täällä kahden miehen/naisen kävelevän näkyvästi käsikädessä tai saati suutelevan toisiaan. Tämmöiset tapaukset aiheuttavat itse kullekkin pelkoa olla avoimesti homoseksuaali. Mutta pelolle ei saisi antaa valtaa, vaan uskalletaan olla sitä mitä olemmeOsanotot uhrien omaisille ja toivottovasti asenteet muuttuvat tulevaisuudessa, että kenenkään ei tarvitsisi tuntea pelkoa seksuaalisen suuntautumisensa, ihon värinsä tai minkään muunkaan synnynnäisen ominaisuutensa takia.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!