Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Pauliina Pakarinen

Mitäh? Pauliinaa, 26, ei kelpuutettu Miss Helsinki -finaaliin – edustaa nyt Suomea Miss Global kilpailussa Filippiineillä! Katso upeat kuvat!

Tamperelaissyntyinen Pauliina Pakarinen, 26, on valittu edustamaan Suomea Miss Global -kilpailuun, joka järjestetään helmikuussa Filippiineillä.

Pauliina muutti Helsinkiin vuonna 2013, ja aiemmin tänä vuonna näyttävä nainen kokeili siipiään Miss Helsinki -kilpailussa, jossa hänen matkansa päättyi semifinaaliin.
 
–  Totta kai harmittaa, mutta ei minulle jäänyt kisasta paha maku suuhun. Joskus tulevaisuudessa voisin ehkä hakea mukaan uudelleen.

Lue lisää: Tämä upea tatskakaunotar jättäytyi pois Miss Helsinki -kisasta - katso seksikkäät alusvaatekuvat myös muista finalisteista!

Pauliina Pakarinen - Valokuva Juulia Sarlio

Suomen eksklusiivinen edustaja

Pauliina on jo vuosia kirjoittanut blogia, treenannut kisalavoja varten, sekä kerännyt esiintymiskokemusta kameran edessä.
 
– Minua on useita kertoja lähestytty esimerkiksi Amerikasta. Valitettavasti töideni vuoksi en ole koskaan voinut lähteä kuvausmatkoille, mutta vielä joku päivä aion toteuttaa senkin. Olen ollut jo pidempään casting-sivustolla, josta malleja valitaan esimerkiksi vaatemerkkien kasvoiksi ja malleiksi. Sitä kautta pääsin mukaan Miss Global -kilpailuunkin. Reilu viikko sitten sain sähköpostin, jossa kerrottiin, että minut on valittu eksklusiivisesti edustamaan Suomea. Tietääkseni kisassa ei koskaan aiemmin ole nähty suomalaisia, Pauliina kertoo innoissaan.

Lue lisää: Miss Helsinki -finalisti opiskeli Yhdysvalloissa bioteknologiaa – haki Suomessa lääkikseen: näin kaunottaren haaveille kävi!

Pauliina Pakarinen - Valokuva Juulia Sarlio

Lähes kahden viikon boot camp

Miss Global -kilpailu kestää lähes kaksi viikkoa ja mukana on noin 50 naista.

– Kyseessä on niin sanottu boot camp. Sinä aikana käydään läpi erilaisia koulutuksia, osallistutaan hyväntekeväisyystapahtumiin, sekä kuvataan materiaalia finaalia varten, joka järjestetään Manilan Newport Performing Arts -teatterissa 11.  helmikuuta. Luvassa on muun muassa kansallispukukierros, iltapukukierros, uimapukukierros, sekä tietenkin haastattelu. Kansallispukua ajatellen olen ehtinyt jo miettiä, että olisi hienoa edustaa Suomea esimerkiksi valkoisessa, josta voisi tulla mieleen vaikka kansallislintumme laulujoutsen.

Pauliina Pakarinen - Valokuva Juulia Sarlio

Työskentelee hyvinvointivalmentajana

Ammatiltaan Pauliina on markkinointisuunnittelija. Hän valmistui markkinoinnin ja viestinnän tradenomiksi aikaisemmin tänä vuonna.

Sen lisäksi Pauliina pyörittää hyvinvointialan yritystä, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia urheiluvalmennuksia. Personal trainerina -työskentelevä nainen tietää mistä puhuu, sillä Pauliina on kilpaillut muun muassa SM-tasolla Bikini Fitneksessä. Sen vuoksi urheilu kuuluu Suomea edustavan kaunottaren elämään edelleen vahvasti.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Juulia Sarlio

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!