Hyppää pääsisältöön
Kätkän siskokset saivat keskenään päättää, kumpi heistä osallistuu Selviytyjien kuvauksiin.

Mitäh?! CatCat-laulaja Virpi Kätkä paljastaa: Olen seurakuntamummo!

CatCat-duon Virpi Kätkä ystävystyi Selviytyjien kuvauksissa Miska Haakanan kanssa. Miska julkaisee juhannuksen alla ensimmäisen musiikkikappaleensa. Virpi esittää kappaleen kertosäkeen Katja-siskonsa kanssa.

Lue lisää: Selviytyjät-voittaja Miska Haakana yllättää: kaksimielinen kesäbiisi CatCatin kanssa!

Kätkän siskokset saivat keskenään päättää, kumpi heistä osallistuu Selviytyjien kuvauksiin. Virpi olisi halunnut lähettää Katjan Filippiinien lämpöön tämän huumorintajun takia.

– Katjan huumorintaju on aika sairas! Hän on naiskoomikko, kun itse olen tällainen seurakuntamummo. Meinasin pakottaa siskoni mukaan sarjaan, mutta hän sanoi heti, ettei uskalla lähteä viidakko-olosuhteisiin, Virpi kertoo.

Virpi Kätkä (oik.) oli Miskan kanssa Selviytyjissä. Katja-sisko puolestaan nähdään Seinäjoella tangotuomarina. – Etsin laulajasta kykyä tulkita, Katja kertoo.
Virpi Kätkä (oik.) oli Miskan kanssa Selviytyjissä. Katja-sisko puolestaan nähdään Seinäjoella tangotuomarina. – Etsin laulajasta kykyä tulkita, Katja kertoo.

 

Lue myös: Selviytyjät-tähti Miska Haakana juhli homoravintolassa Virpi Kätkän kanssa! ”Viini nousi päähän”

– Pelkään käärmeitä. Virpi on keitetty sen verran monessa liemessä, että hänen pää kestää ihan mitä tahansa, Katja vastaa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!