fbq
Uutiset
04.11.2018 17:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Aku Hirviniemi
Mitä riihimäkeläisen "kummitustalon" yläkerrassa oikein tapahtui? Kouluikäinen Aku Hirviniemi järkyttyi: "Siellä ei pitänyt olla ketään, mutta..."
Uutiset
04.11.2018 17:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Itähelsinkiläisessä pöpelikössä örisi hiljattain niin karmea kirvesmies, että hänen rinnallaan jopa Halloween-elokuvien sarjamurhaaja Michael Myers vaikuttaa läpeensä kiltiltä pyhäkoulupojalta.

Erittäin huonoon aikaan päiväkävelyllä ollut Seiskan toimittaja törmäsi syysmetsässä hahmoon, jonka jäätävän naamion takaa paljastuikin onneksi tuttu mies.

Lue lisää: K16! Seiska löysi syysmetsästä jotain järkyttävää - arvaatko, kuka kirvestä heiluttaa? Katso selkäpiitä karmiva video!

K-16! Ohessa Seiskan hyytävä Halloween-video - katso, jos uskallat:

 

Selkäpiitä karmivalla pätkällä hirviönä hassutteleva Aku Hirviniemi tunnustautuu suureksi kauhun ystäväksi. Suomen eturivin näyttelijänimiin lukeutuva huumorimies kertoo olleensa pienestä pitäen niin suuri kauhufani, että kyhäsi pikkupoikana jopa köyhän miehen kummitustalon isovanhempiensa kodin ullakolle.

Lue lisää: Karmivana halloween-hahmona poseeraava Aku Hirviniemi tunnustautuu kauhun ystäväksi: Rakensin kummitustalon isovanhempieni ullakolle!

Karmivaa kyllä, Riihimäeltä löytyy kuulemma ihka aito kummitustalo. Aku nielaisee syvään, vetää happea ja alkaa kertoa legendaarisesta Kino Sammosta.

– Se on Suomen toiseksi vanhin toiminnassa oleva elokuvateatteri, vuodelta 1917. Nykyään siellä toimii Riihimäen nuorisoteatteri, ja siellä ihan oikeasti kummittelee.

No äläs nyt viitsi, Aku... Tai no, kerro toki lisää!

– Tässä vain yksi esimerkki: vaikka rakennuksen yläkerta piti olla tyhjillään, muistan, miten kuulimme monesti jonkun vetävän siellä vessan. Siellä ei ihan oikeasti pitänyt olla ketään, herra Hirviniemi vakuuttaa.

– Kaikenlaisia outoja juttuja kävi niin paljon, että nimesimme kummituksen Erkiksi.

Aku Hirviniemi heittäytyi tosissaan Seiskan kauhukuvauksiin. Kun hyytävä kirvespätkä oli purkissa, kannolle istahti hyväntuulinen mies. – Tämä oli hauska juttu ja taatusti erilainen haastattelu!
Aku Hirviniemi heittäytyi tosissaan Seiskan kauhukuvauksiin. Kun hyytävä kirvespätkä oli purkissa, kannolle istahti hyväntuulinen mies. – Tämä oli hauska keissi ja taatusti erilainen juttukeikka!
 

 

Valitsetko karkin vai kepposen?

– Aivan ehdottomasti karkin.

Olitko itse millainen keppostelija lapsena?

– En minä mitään ihan hirveitä kepposia tehnyt. Olisikohan se ollut aikoinaan Mad-lehdessä, jossa oli esitelty erilaisia käytännön piloja... Sehän se oli klassinen, että laittoi vesiämpärin raollaan olevan oven päälle, Hirviniemi hohottaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »