fbq
Uutiset
22.09.2018 18:28
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Renny Harlin ei päässyt lentokoneeseen.
Mitä ihmettä! Väsyneen oloinen Renny Harlin ei päässyt lentokoneeseen – kuvat!
Uutiset
22.09.2018 18:28
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kiinalaistunutta tähtiohjaajaamme Renny Harlinia ei päästetty Finnairin koneeseen viime viikon maanantaina (10.9.) tämän yrittäessä matkata kotiinsa Pekingiin.

Renny Harlin lentokentällä.

– Jotakin sekaannusta siinä business-jonossa oli. Virkailija pyysi ohjaajaa yrittämään lennolle seuraavana päivänä. Sen sijaan hänen kolme aasialaiskaveriaan laskettiin koneeseen. Renny oli kyllä väsyneen oloinen mutta ei käyttäytynyt mitenkään huonosti, kentältä hämmästellään.

Renny Harlin ei päässyt koneeseen.

Lue myös: Renny Harlin ja Markus Selin sopivat välirikkonsa: ”Päätimme, ettei vanhoista asioista kannata kantaa kaunaa!”

Pitkään Hollywoodissa uraa luonut Renny on jo useamman vuoden vaikuttanut Kiinan markkinoilla. Keväällä paljastui, että Renny on tuottaja Daljit DJ Parmarin kanssa perustanut Kiinan Pekingiin ja Hong Kongiin Extraordinary Entertainment -nimisen yhtiön, joka tuottaa sekä kiinalaisia että kansainvälisiä tuotantoja.

Yhtiön ensimmäinen projekti on ison budjetin scifi-elokuva Solara, jonka Harlin ohjaa.

Lue lisää: Renny Harlin perusti tuotantoyhtiön Kiinaan - ensimmäisestä projektista povataan jättimenestystä: ison budjetin scifi-leffa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »