Uutiset
Katso kuvat!

Mitä ihmettä?! Random hitsarimies korvasi Oku Luukkaisen uudella musavideolla - katso!

03.07.2020 15:01

Radiotähti ja dj Oku Luukkainen, 34, julkaisi perjantaina 3.7. uunituoreen Kesälahti-kappaleen ja musiikkivideon. Kaikki ei kesäkuun lopulla tehdyissä kuvauksissa mennyt kuitenkaan aivan putkeen.

- No, tietäähän sen, että kuvauksissa tulee aina jotain haasteita, Oku myöntää Seiskalle.

Lue myös: Huh, mikä topless-rantaleijona! Radiotähti Oku Luukkainen väisti burnoutin koronan ansiosta, nyt hän palaa tositoimiin "varmalla kesähitillä" - kuvat!

Oku Luukkainen

Tällä kertaa musiikkikuvausten toinen päätähti - Volkswagen Kuplasta rakennettu Rantakirppu - otti päätösvallan itselleen.

- Niin siinä kävi, että rantakirppu hajosi kesken kuvausten sillan kupeeseen. Ei saatu sitä kondikseen kun vaihteet meni rikki. Lopulta löysimme jonkun hitsaajamiehen, joka sai jotenkin auton liikkumaan, joten hän sitten paikkasi minua kuvauksissa. Hän oli ainoa, joka sai auton edes käyntiin ja ykkösvaihteen päälle!

Yllätysstunttimies oli kuitenkin Okua noin 20 vuotta vanhempi ja myös hieman kookkaampi.

- Ei auttanut muuta kuin laittaa hänelle tilanteen pakosta aurinkolasit päähän, pelipaita ylle ja lippistä vähän syvemmälle päähän, jotta päästiin jatkamaan tarkkaan aikataulutettuja kuvauksia, Oku naureskelee.

- Voisin silti lyödä vetoa, että tästä tulee kunnon kesähitti! Vähintään menee top 3 -listaan!

Hitsaajamies esiintyy Okuna autokohtauksissa:

Oku Luukkaisen stuntti

Tässä uunituore Kesälahti-musavideo:

Lue myös: Huh, mikä topless-rantaleijona! Radiotähti Oku Luukkainen väisti burnoutin koronan ansiosta, nyt hän palaa tositoimiin "varmalla kesähitillä" - kuvat!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Okun albumi ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!