fbq
Uutiset
20.06.2017 21:18
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Reino ja Maria Nordin vessahätäviestintä blogi
Mitä ihmettä?! Maria Nordin kirjoittaa blogissaan vaippojen vaikuttavan haitallisesti vauvojen seksuaaliseen kehitykseen
Uutiset
20.06.2017 21:18
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Laulaja-näyttelijä Reino Nordinin, 34, vaimo Maria Nordin vastustaa perinteistä tapaa käyttää vaippoja vauvoilla. Blogissaan hän painottaa vauvojen vessahätäviestinnän, eli lyhyesti VVV:n tärkeyttä.

Reino Nordin myönsi vihdoin: Asumusero Mariasta on totta!

Olen jo vuosia ollut vakuuttunut vauvojen vessahätäviestinnän merkityksestä aivojen kehitykselle. Kokeilin menetelmää molempien lasteni kanssa ja totesin sen toimivaksi.

Suurin osa ihmisistä olettaa, että vauvoilla ei ole syntyessään edellytyksiä oppia kuiviksi tai ilmaista tarpeitaan nälkää ja ehkä kipua lukuun ottamatta. Niinpä vastasyntyneet laitetaan kesto- tai kertakäyttövaippohin, joita vaihdetaan aina tarpeen tullen. Tätä jatketaan usein aika pitkään, kunnes siirrytään pottaharjoitteluun, joka voidaan aloittaa erilaisilla tavoilla yhden ja kahden tai jopa vasta kolmen ikävuoden välissä, kirjoittaa Maria.

Poliisi epäili Reino Nordinia rattijuopumuksesta: ”Olin oman käsityskykyni mukaan ajokuntoinen”

"Vauvalle tulee väärinymmärretty, jopa häpeällinen olo"

Maria kirjoittaa blogissaan, että lapsen seksuaalisuuden kehitys alkaa jo pissa- ja kakkajutuista, sillä sukupuolielimet sijaitsevat samoissa paikoissa kuin peräaukko ja virtsatiet. Tämä Marian mukaan selittää sen, miksi pissaaminen ja kakkaaminen tuntuvat hyvältä.

Vauvojen vessahätäviestinnässä pääseekin alkuun tunnistamalla vauvan virtsaamistarpeen, ja vastaamalla siihen johdonmukaisesti.

Kun vauvan vessahätäviesteihin vastataan, tuntee vauva itsensä ymmärretyksi ja se palkitaan kaiken lisäksi hyvällä pissahetkellä ja mukavalla ololla. Jos vauvan viesteihin ei vastata, tulee vauvalle väärinymmärretty, märkä ja epämukava olo. Taaperolle voi pissasta tai kakasta tulla pahimmillaan jopa likainen, häpeällinen, huono ja alistettu olo.

Marian mukaan siis vaipat paitsi täyttävät kaatopaikkamme, myös vaikuttavat negatiivisesti lapsen seksuaaliseen kehitykseen ja minuuden muodostumiseen.

Reino Nordin sai huumetuomion: käytti marihuanan lisäksi kokaiinia!

Marian puoliso Reino on viime aikoina ollut otsikoissa saamansa huumetuomion vuoksi. Reino on myöntänyt pariskunnan asumuseron ja kertoi sen johtuvan hankalasta perhetilanteesta. Reino ja Maria ovat olleet yhdessä 12 vuotta.

Juttua muokattu 22.6. kello 14:27: otsikkoa korjattu.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »