fbq
Uutiset
26.04.2017 16:07
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
henna kalinainen ja juha
Mitä ihmettä, Henna Kalinainen erosi taas: paluu Suomeen tappoi suhteen!
Uutiset
26.04.2017 16:07
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen ja hänen kohuttu Juha-rakkaansa ovat jälleen eronneet.

Henna Kalinainen ja Juha-rakas riehuivat hotellissa - Henna yritti varastaa matkakassan!

Pariskunta on aiemminkin tapellut fyysisesti, viettänyt öitä putkassa, sopinut ja parannellut suhdettaan lemmenlomalla joutuakseen taas uuteen kriisiin, mutta nyt Henna vakuuttaa, että kaikki kortit on katsottu.

Henna kertoo asiasta blogissaan:

Tultiin sitten Suomeen yhdessä. Tarkoitus oli myydä kaikki pois ja rakentaa yhteinen tulevaisuus muualle. Esim Espanjaan. Toisin kävi. Kaikki ongelmat alkoivat heti Suomessa. Tämähän ei ole enimmäinen kerta! Tämä oli yksi syy meidän matkailuun. Parisuhde kukoisti aina pieniä draamoja lukuunottamatta. Mutta ikuisesti ei voi paeta!

Toiminta on ollut sikäli nopeaa, että pariskunta on jo hoitanut eron materiaalisen puolen:

Tulin siihen tulokseen, että vaikka miten haluaisin niin meidän parisuhde ei vaan toimi Suomessa ja jos se ei toimi täällä niin on turhan iso riski luottaa siihen, että se arki toimisi muualla. Täten erosimme, ja rakastani kunnioittaen ilmoitan että ero on tullut ja sitä ei puida julkisuudessa enempää ainakaan minun puolestani! Lusikat on jo pistetty jakoon ja siltä osin voin hengittää. Olen riippumaton ja pystyn jatkamaan suoraselkäisesti täysin elämää eteenpäin. Mitään yhteistä ei ole jäljellä.

Uskoi vielä huhtikuun alussa elinikäiseen suhteeseen

Erikoista kyllä pariskunta juhlisti muutama viikko sitten yhdessäolonsa 1,5-vuotispäivää ja tuolloin Henna vannoi, että vaikka hän oli luvannut päättää suhteen kahden vuoden jälkeen, "ehkä toi romanttisuus ja miehisyys saa mut hurmioon loppuiäksi".

Henna Kalinainen juhlistaa vuosipäivää: Lupasin laittaa Juhan pihalle 2 vuoden jälkeen!

Ilmeisesti mieli muuttui siis kuitenkin jälleen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »