Uutiset
Katso kuva!

Mitä ihmettä?!?! Hartwall-areenan yleisö nauroi katketakseen: pusukamera yllätti Mato Valtosen ja Sakari Kuosmasen – kuva!

18.11.2018 08:01

Helsingin Hartwall-areenassa höntsättiin viime viikonloppuna hyvän asian puolesta, kun Pietarinkadun Oilers kohtasi leikkimielisessä hyväntekeväisyysottelussa Leijona-legendoja.

Samaisena viikonloppuna Jääkiekkoleijonaksi nro 250 aateloidulla Jarkko Ruudulla oli tuttuun tapaan suu virneessä. Entinen NHL-mörssäri oli aivan monttu auki joukkuekaveri Saku Koivun dominoivasta esityksestä.

– Valitsisin hänet ehdottomasti ottelun parhaaksi pelaajaksi. Hän on ikinuori ja pystyisi vieläkin pelaamaan ihan missä vaan, Rudy suitsutti Seiskalle.

Lue lisää: Paluun kaukaloon tehnyt Saku Koivu, 43, löi tiskiin dominoivan näytöksen - Jarkko Ruutu ällisteli monttu auki Seiskalle: "Kaverihan on ikinuori, pystyisi vieläkin pelaamaan ihan missä vaan"

Jarkko Ruutu aateloitiin kiekkoleijonaksi.

Tehopisteitä tärkeämpää oli toki se, että kaikilla oli mahdollisimman hauskaa. Erään pelikatkon aikana katsomosta alkoi kuulua kunnon naurunremakka, kun areenan valtavalle mediakuutiolle ilmestyi niin sanottu pusukamera.

Pariskuntia pussaamaan yllyttävä ohjelmanumero poimii yleensä kameroihin - noh, pariskunnilta näyttäviä kaksikkoja. Siksi katsojilla olikin erityisen hauskaa, kun pusukameraan ilmestyi äkkiarvaamatta Sakari Kuosmanen ja Mato Valtonen.

Mm. Leningrad Cowboysista tuttu kaksikko lähti leikkiin täysillä mukaan. Mato esitti muka antavansa suudelman Finlandian laulaneelle Sakarille, joka kuitenkin vetäytyi viime tipassa suutelohetkestä.

Sakari Kuosmanen ja Mato Valtonen pusukamerassa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!