fbq
Uutiset
21.06.2016 13:08
Teksti | Kuvat: Sami Sinokki
Mitä ihmettä?! Exä otti pettäjä-Junon takaisin: läheiset hämmästyivät!
Mitä ihmettä?! Exä otti pettäjä-Junon takaisin: läheiset hämmästyivät!
Uutiset
21.06.2016 13:08
Teksti | Kuvat: Sami Sinokki

Laulaja Janna Hurmerinnan, 34, pettämisestä kärähtänyt Jon ”Juno” Korhonen, 29, on palannut yhteen aikaisemman naisystävänsä kanssa. Seiskalle sadelleiden vinkkien mukaan Juno on asunut jo muutaman kuukauden ajan yhdessä entisen nuoruudenrakkaansa ja lastensa äidin kanssa Helsingin Pasilassa. Parilla on 4- ja 7-vuotiaat lapset.

– Juno muutti hänen luokseen lähes saman tien, kun he palasivat yhteen. Muutama viikko sitten he esiintyivät taas julkisesti parina perhejuhlissa, lähipiiristä vinkataan Seiskalle.

– Hei eivät koskaan ole olleet naimisissa tai kihloissa, mutta on–off-suhde on jatkunut nuoruudesta asti. Sen luultiin kuitenkin päättyneen lopullisesti, kun Juno aikoinaan jätti naisen Amanda Harkimon takia, Seiskalle kerrotaan.

 

Läheiset huolestuivat

Seiska tavoitti myös Junon lasten äidin, joka pienen hämmentyneen hiljaisuuden jälkeen yritti kiistää asuvansa Junon kanssa. Kuvat kuitenkin kertovat aivan muuta, sillä Seiskan paparazzi vieraili paikalla ja bongasi Junon menevän lastensa äidin asuntoon.

 

 

Sisäpiirin mukaan Juno petti aikoinaan myös lastensa äitiä, ja ystävät pelkäävätkin, ettei pettäjä-Juno ole muuttunut miksikään.

 

 

– Läheiset ja ystävät ovat todella hämmästyneitä ja pettyneitä, että hän on voinut antaa anteeksi Junon käytöksen, Seiskalle paljastetaan.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »