fbq
Mitä ihmettä? Ex-kohumissi Maria Drockila kävelee summanmutikassa jopa 40 kilometriä päivässä! | Seiska
Uutiset
04.01.2021 21:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Maria Drockila
Mitä ihmettä? Ex-kohumissi Maria Drockila kävelee summanmutikassa jopa 40 kilometriä päivässä!
Uutiset
04.01.2021 21:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-missi Maria Drockila kertoo Helsingin Uutisten haastattelussa, että hän on alkanut ulkoilemaan entistä enemmän koronapandemian aikana.

Viime kesänä Marian oli tarkoitus lähteä pyhiinvaellusreitille Espanjaan ystävänsä kanssa, mutta koronapandemia johti reissun peruuntumiseen. Kaksikko oli suunnitellut kävelevänsä yli 800 kilometriä reissullaan.

Lue myös: Ex-kohumissi Maria Drockila naimisiin – julkisuudesta kadonnut kurvikaunotar avioitui varakkaan kartanoperijän kanssa!

Jo ennen matkan peruuntumista Maria kävi reippailla kävelyillä toisen ystävänsä kanssa kotikaupungissaan Porvoossa. Kun ilmeni, että matka peruuntuisi, rupesivat he ulkoilemaan entistä reippaammin.

- Ei siinä ollut mitään tavoitteellista. Joka viikko vain jatkettiin. Sitten aloimme ottaa eväät mukaan ja pikku hiljaa aloimme valita hieman eri suuntia, Maria toteaa haastattelussa.

Lue myös: Muistatko? Spede Pasanen ja Missi-Maria Drockila olivat 90-luvun kohupari – suhteessa lukuisia käänteitä: "Kuin luotuja toisilleen"

Kävelyt ovat olleet jopa 40 kilometriä pitkiä, ja Marian mukaan kaksikolla ei ole ikinä ollut edes karttaa mukana kävelyillä. He eivät tähän asti ole eksyneet kertaakaan edes pitkillä kävelyillä.

Tähän asti Maria on kävellyt yhteensä yli 1 500 kilometriä, ja pitkistä kävelyistä on tullut tärkeä osa hänen arkirutiineista.

Maria
Maria Drockila vuonna 2013.

Muistatko nämä kohumissin skandaalit?

Maria on nykyään naimisissa varakkaan aatelismiehen kanssa ja elää täysin erilaista arkea kuin aiemmin. 

Lue lisää: Kohusuhde Spedeen, pahoinpitely ja riita miljoonaperinnöstä - näistä skandaaleista varakkaan aatelismiehen kanssa avioitunut ex-missi Maria Drockila muistetaan!

Vuonna 1997 Maria sijoittui kolmanneksi Miss Suomi -kilpailussa, joka oli hänelle valtava pettymys ja kansalle suuri ihmetys - olihan hänellä monien mielestä finaalin paras vartalo. Tyrmäävä tummaverikkö oli myös lehdistön ehdoton suosikki.

Jäänee ikuiseksi arvoituseksi, vaikuttiko Marian hurja menneisyys lopulliseen sijoitukseen. Hän oli näet paljastanut finaalin kynnyksellä missituomaristolle teiniaikojensa hölmöilyjä.

Maria oli 14-vuotiaana syyllistynyt pahoinpitelyyn 16-vuotiaan jengikaverinsa kanssa. Episodia edelsi koulukiusaaminen ja vaikea murrosikä.

- Joimme kaljaa ja pyörimme kaupungilla. Sitä vaihetta kesti vain muutaman kuukauden, ja se päättyi pahoinpitelyyn, Maria tilitti Seiskalle missivuotenaan 1997.

Lue myös: Ex-kohumissi Maria Drockila pusutteli lemmekkäällä aamiaisella!

IMPERIUMIN JOHTAJAKSI

Misseys ei kuitenkaan kestänyt kauan, tarkemmin vain muutaman kuukauden. Maria luopui tittelistään, kun kaikkien hämmästykseksi viihdemoguli Spede Pasanen nimitti 19-vuotiaan naisenalun täysin puskista tv-imperiuminsa toimitusjohtajaksi.

Kulmakarvat olivat kohoilleet jo aiemmin, kun Seiska paljasti Marian muuttaneen avoliitostaan silloisen poikaystävänsä Johan Wikholmin luota omaan asuntoonsa. Marian uuden luksuskämpän omisti Speden tytär Pirre. Kävi ilmi, että Spede viihtyi asunnolla yhtenään.

- Maria ja Spede ovat kuin luotuja toisilleen. Heillä on ihan omat juttunsa, joista ei ulkopuolinen ota selvää. Se on sellaista jatkuvaa nuorten kikatusta, Marian äiti Sylva Drockila kertoi tuolloin Seiskalle.

Maria ja Spede
Marian ja Speden lämpimistä väleistä alettiin supista ensimmäistä kertaa vuonna 1997. Maria oli tuolloin 19-vuotias, Spede 67.

NAIMISIIN JA PIILOON

Kohuriidan jälkeen Maria hiljalleen katosi julkisuudesta. Hänen tiedettiin menneen vuonna 2004 naimisiin Perheyritysten liiton puheenjohtaja Janne Timosen kanssa. Avioparille syntyi tytär vuonna 2007, mutta nelisen vuotta myöhemmin lusikat menivät silti jakoon.

Julkkisten tähdittämään Diili -ohjelmaan osallistuminen ja sen voittaminen vuonna 2013 päätti hetkellisesti Marian hiljaiselon.

- Julkisuuteen palaaminen pelotti, mutta tajusin, ettei minulla ole mitään salattavaa, Maria kertoi tuolloin Seiskalle.

Nykyään Maria on kulkenut edesmenneen ystävänsä Caritan jalanjälkiä ja kouluttautunut terapeutiksi.

Lue myös: Kotitalo velkojen vakuutena! Kynttiläpajansa sulkenut Maria Drockila AlfaTV:n Huippunaiset-ohjelmassa: ”En nähnyt myymistä vaihtoehtona!”

- Carita oli pitkään terapeuttini ja mentorini. Löysin hänet hänen miehensä kautta, kun etsin itselleni apua 11 vuotta sitten.