Katso kuva!

Mitä?! Vain elämää -tähti Ellinoora etuili huvipuistossa – turvamiehet saattoivat keinukaruselliin!

Uutiset | 20.09.2018 18:02

Vain elämää -tähti Ellinoora esiintyi Särkänniemen kesäkauden päättäreissä toissa viikon lauantaina (8.9.).

– Ellinooralla oli vähän erikoisempi raideri, sillä keikan jälkeen hän vaati päästä keinukaruselli-laitteeseen. Turvamiehet saattoivatkin hänet jonon ohi, ja

Ellinoora nautti hymyssä suin kieputuksesta, huvipuistokansa paljastaa.

Ellinoora esiintyi Särkänniemen kesäkauden päättäreissä.

Lue myös: Ohhoh, suomalaiset laulajakaunottaret Evelina ja Ellinoora fiilistelivät pääsiäistä suihkunraikkaina ja täysin ilman meikkiä - kuvat!

Ellinoora kertoi Vain elämää -ohjelmassa suhteestaan muusikkomieheen. Hän ei mainitse rakastaan nimeltä, mutta Seiskan saaman tiedon mukaan Ellinoora on seurustellut jo pitkään muusikko ja hittituottaja Samuli Sirviön kanssa.

Lue lisää: Jättiyllätys! Vain elämää -tähti Ellinoora seurustelee tunnetun muusikon ja hittituottajan kanssa: "Rakkaus löytyy, kun vähiten odottaa" – kuva!

Yksi Ellinooran tunnetuimmista kappaleista on Elefantin paino, jonka taustoja laulaja avasi Vain elämää -ohjelmassa. Hän paljasti, että koskettava kappale syntyi perhetragediasta.

Lue lisää: Ellinoora vuodattaa kyyneliä Vain elämää -sarjassa – avaa raskaimman hittinsä tarinan ensimmäistä kertaa: taustalla perhetragedia!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!