Jari ja Vanessa Kurri.

Missit lankeavat urheilijoihin! Miss Suomen rakkautta NHL-tähteen salattiin!

Uutiset | 28.12.2019 21:03

Porvoolainen 22-vuotias Vanessa Forsman oli viime vuosituhannen viimeinen missi. Valtakautensa alussa hän seurusteli vielä ensirakkautensa kanssa. Helmikuussa 2000 laskettelumatka Tahkolle muutti kuitenkin elämän suunnan, kun Vanessa tutustui 39-vuotiaaseen NHL-tähteen Jari Kurriin. Vuotta aiemmin Jari oli eronnut lastensa äidistä Tiinasta ja muuttanut takaisin Suomeen.

Vanessa ja Jari Kurri.

Lue myös: Suomen kaunein kaveriporukka radalla: käänsivät päitä jäähallikeikalla skumppalasit kädessä - katso!

Vanessa yritti sitkeästi kieltää suhteen, mutta Seiskan paparazzin kuvat puhuivat puolestaan. Öisissä kuvissa Vanessa ottaa purkan suustaan ja suutelee tulisesti salarakastaan. Vanessa yritti vielä jatkaa exänsä kanssa suhdetta, mutta sydän kallistui Jarin puolelle. Häitä tanssittiin vuonna 2004, ja nykyään perheessä on neljä lasta, joista esikoinen lähestyy jo täysi-ikäisyyttä.

Lue myös: Entinen Miss Suomi Vanessa Kurri, 40, etääntyi missipiireistä – elää kotiäitinä: Ulkonäkö on minulle toissijainen asia!

Nuoruuden rakkaus lopahti!

Piritta ja Niklas Hagman

Kun porilainen Piritta Hannula, 40, valittiin vuonna 2003 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi, hän oli seurustellut NHL-kiekkoilija Niklas Hagmanin, 40, kanssa jo pari vuotta. Heidän oli tarkoitus avioitua jo vuonna 2005, ja Piritta oli ehtinyt esitellä naistenlehdessä hääpukunsakin.

Piritta Hagman

Lue myös: Oho! Eronneet Niklas ja Piritta Hagman viettivät yhteistä perhepäivää – kuva!

Juhlat kuitenkin siirtyivät vuodella. Liitosta syntyi kolme lasta, mutta nuoruuden rakkaus ei kestänyt, ja ero astui voimaan jouluna 2018.

Lue myös: Etkö vanhene lainkaan, Piritta Hagman? Tänään 40 vuotta täyttänyt ex-missi on yhä häkellyttävän upea näky – kuvat vuosien varrelta!

Kohukiekkoilija iski kaksi missiä!

Pasi ja Jenni Nielikäinen

Kovista peliotteistaan muistettava kiekkoilija Pasi Nielikäinen, 45, rakastui kahteen eri missiin. Hän oli kuusi vuotta naimisissa vuosina 2001 ja 2003 missifinaaliin yltäneen Jenni Anttilan, 39, kanssa.

Lue myös: Jenni Anttila kritisoi: Miss Suomi –kilpailu muuttunut persoonattomaksi!

Eroprosessi oli vielä kesken, kun Pasi rakastui vuoden 2008 Miss Suomeen Satu Tuomistoon, 33. Heidän avoliittonsa kesti vain vuoden päivät.

Satu Tuomisto

Lue myös: Suomalaismissillä romanssi Pasi Nielikäisen kanssa: Hän häpeää humaltunutta käytöstään!

Liitto rallikuskiin tuotti uuden missin!

Harri Toivonen ja Marja Kinnunen

Rallikuski Harri Toivonen, 59, rakastui vuoden 1985 Miss Suomeen Marja Kinnuseen, 55, tämän missivuoden aikana. Häitä juhlittiin 1989. Pariskunta oli yhdessä 25 vuotta ja erosi ystävinä vuonna 2011. Liitosta siunaantui kaksi kaunista tytärtä, joista nuorimmainen Bea, 27, valittiin Miss Suomeksi 2014.

Bea Toivonen
Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!