Missisota paisuu - Sara Sieppi ja Maija Kerisalmi kommentoivat kohua!

Uutiset | 25.04.2013 15:44

SeiskaLive uutisoi eilen Miss Suomi -finalisti Maija Kerisalmen hyökänneen sanallisesti Miss Suomi 2011 Sara Sieppiä kohtaan Facebookissa. Maija oli haukkunut Saraa tyhmäksi sekä kirjoittanut saaneensa hyvät naurut Saran kustannuksella. SeiskaLive tavoitti sekä Maijan että Saran kommentoimaan hämmentävää välirikkoa. Kaksikko ei ole ikinä tavannut toisiaan.

- En ole välttämättä ihan tyytyväinen miten se (Sara) on hoitanut sen missivuoden. En koe, että olisin haukkunut häntä. Ihmettelin vain miten Sara on joka paikassa, Maija perustelee haukkumisiaan.

Maija kirjoitti Facebook-seinällään "Mä en vaan sulata tyhmiä ihmisiä ja oon saanut nyt hyvän kipinän naurattaa itseeni hänen kustannuksellaan :D !". SeiskaLive sai koko viestiketjun haltuunsa, mistä selkeästi käy ilmi, että Maija nimenomaan haukkui juuri Saraa. Asiaa ihmettelivät kommenttiketjussa myös Maijan kaverit.

Sara: Huvittavaa

Sara Sieppi on hieman ihmeissään Maijan kärkkäästä kielestä.

- Huvittava tilanne. Itse en ensimmäisenä lähtisi ruotimaan henkilöitä Facebookissa julkisesti, että sen verran mun mielestä käytöstapoja pitäisi olla, Sara kiteyttää.

- Toki saa mielipiteitä olla, Sara lisää naurahtaen mutta kertoo, ettei itse leipoisi Maijasta tuoretta Miss Suomea.

Sara suosikki Miss Suomi 2013 -finaalissa on Laura Ahola.

- Hänellä on myös sisäistä kauneutta, Sara perustelee.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!