fbqMissiskandaali! Miss Suomi -finalisti sai paikan arvostetusta kauneuskilpailusta – teki tylyt oharit: Hän käytännössä huijasi meitä! | Seiska
Katariina Juselius

Missiskandaali! Miss Suomi -finalisti sai paikan arvostetusta kauneuskilpailusta – teki tylyt oharit: Hän käytännössä huijasi meitä!

Uutiset | 27.09.2019 16:32

Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius aiheutti harmaita hiuksia Suomen Huippumissi -kilpailun järjestäjille.

Suomi sai paikan arvostetusta Miss Earth -kilpailusta, joka on yksi maailman suurimmista kauneuskilpailuista. Suomen edustajaksi valittiin Katariina Juselius, joka on mukana Miss Suomi -kilpailun finaalissa.

Seiskan saamien tietojen mukaan Katariina oli halukas edustamaan Suomea kilpailussa, ja hän oli vielä Miss Suomi -kilpailun semifinaalivaiheessa ilmoittanut olevansa käytettävissä.

- Hän antoi ymmärtää, että haluaa paikan. Hän jopa antoi ymmärtää lähtevänsä mieluummin Miss Earth -kilpailuun kuin Miss Suomeen, Suomen Huippumissi -kilpailun missimanageri Linnea Aaltonen kertoi Seiskalle.

Linnea Aaltonen
Linnea Aaltonen

 

Tylyt oharit

Katariina yllätti Suomen Huippumissi -kilpailun järjestäjät toden teolla syyskuun alkupuolella, kun hän ilmoitti jättäytyvänsä Miss Earth -kisasta kokonaan.

- Käytännössä hän huijasi meitä, koska hän päättikin jäädä Miss Suomi -kilpailuun lupauksista huolimatta. Tilanne on aiheuttanut todella paljon stressiä, sillä Suomen edustajan on tarkoitus lähteä viiden viikon kilpailumatkalle Filippiineille sunnuntaina, Linnea harmitteli.

Lue myös: NHL-tähteen yhdistetty Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius myöntää kesäsutinan – viihtyy kuitenkin sinkkuna: Tarvitsen talvipoikaystävän!

- Suomen uuden edustajan löytäminen näin nopealla varoitusajalla on todella vaikeaa. Monelle on haastavaa järjestää työ- ja opiskeluasiat niin, että voi lähteä viideksi viikoksi ulkomaille. Periaatteessa Katariina voi edustaa Suomea, jos hän ei sijoitu Miss Suomi -kilpailussa. Emme kuitenkaan voi laskea sen varaan, sillä sen kilpailun finaali on lauantaina, emmekä löydä uutta edustajaa päivän varoitusajalla, jos Katariina sijoittuukin.

 

Jatkossa tiukemmat sopimukset

Linnea uskoo, että jatkossa Suomen edustajan kanssa tehdään kirjallinen sopimus Miss Earth -kilpailuun osallistumisesta.

- Se on hyvin todennäköistä, koska tässä tapauksessa suullinen sopimus ei pitänyt.

Kaikesta huolimatta Linnea ei tunne katkeruutta Miss Suomi -kilpailua tai sen organisaatiota kohtaan.

-Minulla ei ole mitään kilpailua vastaan, Linnea painottaa.

Lue myös: Häh? Tsemppiviesti Matti Vanhaselta! NHL-tähden kanssa karaokeiltaa viettänyt Katariina Juselius on tyrmäävä bikinikaunotar – kuumat kuvat!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!