Missipomo Sunneva Kantolan ja Harri-rakkaan hulppea 380 neliön koti vanhassa kyläkoulussa – kuvat Seiskassa!

Uutiset | 06.08.2020 09:06

Missikeisarinna Sunneva Kantola, 47, ja Harri Sjögrén, 46, asuvat varsin leveästi. Pariskunta pitää majaansa peräti 380-neliöisessä vanhassa kyläkoulussa Mikkelissä. Lähellä Lahdentietä sijaitseva tontti komeilee vain kivenheiton päässä kirkasvetisestä Hietanen-järvestä.

– Tervetuloa yhteiseen kotiimme! Tämän sijainti ei voisi olla parempi. Ja tuolla rannassa on tosi kiva käydä uimassa, missikeisarinna Sunneva iloitsee.

Hänen rinnallaan seisoo tuleva aviomies Harri, joka on hankkinut jylhän rakennuksen ja sen mittavat tilukset jo aikoinaan. Nyt siitä on tuleva herra ja rouva Sjögrénin yhteinen lemmenpesä.

Lue myös: (Klubi) Missikeisarinna Sunneva Kantola ja Harri-rakas esittelevät 380 neliön lemmenpesänsä – kuvat unelmien hirsitalosta!

Sunneva Kantola

Vanhaa kunnioittaen

Unelmien huushollilla on kokoa ja näköä. Paksuista hirsiparruista rakennettu uusklassinen talo on alkujaan kyläkoulu. Vuonna 1928 valmistuneesta komeudesta löytyy lähemmäs 400 asuinneliötä.

Lue myös: (Klubi) Missikeisarinna Sunneva Kantola ja Harri-rakas esittelevät 380 neliön lemmenpesänsä – kuvat unelmien hirsitalosta!

– Keskinäisen rakkautemme lisäksi meitä yhdistää rakkaus vanhoihin rakennuksiin. Harri toi minut tänne vain viikko ensitapaamisemme jälkeen elokuussa 2017. Ihastuin tähän välittömästi. Tämä on todella kaunis, Sunneva hehkuttaa.

– Meillä molemmilla on myös intohimo entisöidä ja kunnostaa vanhoja esineitä. Sunneva saattaa olla meistä parempi sisustamaan, minä puolestani tykkään kääriä hihat ja remontoida, Harri valaisee.

Lue koko juttu ja katso kaikki kuvat tuoreesta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!