Katso kuva!
sara chafak

Missikaunottarella jotain hukassa? Sara Chafak sensuellina saparopäänä – katso bikinikuvat

Uutiset | 19.01.2021 22:33

Miss Suomi 2012 Sara Chafak, 30, julkaisi viehättävän bikinikuvan Instagram-tilillään. 

Päivityksessä missikaunotar on pukeutunut vitivalkoisiin bikineihin, ja läpikuultavaan kauluspaitaan. Paita ei peitä juuri mitään Saran pronssisen ruskeasta kropasta, sillä se on sidottu niin, että kaunottaren rintavako jää näkyviin. 

Saran katse on hyvin tutkivan oloinen. Ihan kuin hän yrittäisi nähdä jotain silmiensä ulottumattomissa.

Lue myös: Ovatko nämä todella sinun tulosi, Sara Chafak? Somekohun keskelle joutunut missikaunotar ei elä enää nollatienesteillä 

Hänen kuvatekstinsä viitaakin varmasti katseeseen, koska siinä lukee englannin kielellä Looking for a f**ck to give. Saran teksti tarkoittaa vapaasti käännettynä, että häntä ei voisi välittää p*skan vertaa. 

Kiinnostuksen tasostaan huolimatta hän on onnistunut laittamaan itselleen erittäin söpön tukkatyylin. Kaunotar on sitonut hiuksensa otoksessa pienille saparoille päänsä sivuille. 

Hänellä on myös käsissään hyvin terveellistä ruokaa, joten huoli terveellisistä elämäntavoista ei ole nähtävästi kadonnut mihinkään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak)

Lue myös: Höyryävän kuuma missikaunotar! Sara Chafak bikineissä hyisessä kelissä – poseeraa seisten lämpimässä paljussa 

Suhde paljastui

Seiska uutisoi Saran uudesta suhteesta Love Island -komistuksen Jeffrey Lawmanin kanssa vuonna 2019, kun pariskunnasta julkaistiin yhteiskuvia.

Lue myös: Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Sara ja Jeffrey myönsivät lopulta seurustelun heidän lomaillessaan Turkissa lokakuun alussa vuonna 2020.

Sekä Sara että Jeffrey julkaisivat tuolloin omissa videotarinoissaan vastauksia kysymyksiin, joita heidän seuraajansa ovat lähettäneet heille. Saralta kysyttiin, onko missikaunotar sinkkumarkkinoilla, ja Sara vastasi kysymykseen kieltävästi. 

Myös Jeffrey paljasti olevansa parisuhteessa. Häneltä kysyttiin, kuka on Jeffreyn paras ystävä, johon tosi-tv-tähti vastasi: "siskoni, äitini ja tyttöystäväni".

Lue myös: Sara Chafak ja Jeffrey Lawman myönsivät vihdoinkin seurustelun! Hempeilevät lemmenlomalla Turkissa - kuvat!

20200228, Helsinki. Farmi Suomi -ohjelman kilpailijat esittäytyivät lehdiställe ravintola Zetorissa. Kuvassa Sara Chafak.
Missikaunotar Farmi Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa helmikuussa 2020 Helsingissä. Kuva Timo Korhonen


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!