Viivi Altonen, Kuva Matti Matikainen.

Missikaunotarta häiriköidään! Viivi Altonen avautuu nettikiusaamisesta: ”Olisi yläasteikäistä, vielä itseään etsivää Viiviä satuttanut”

Uutiset | 04.02.2021 21:04

Vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen, 25, on joutunut törkeän nettikiusaamisen kohteeksi.

Missikaunotar avautuu asiasta Instagram-tilillään, koska siellä hänen häirikkönsä kaunotarta vainoaa. Viivin mukaan kyse on hyvin pitkäjänteistä kiusaamista.

- Joku henkilö, feikkiprofiilin takana on ottanut asiakseen järjestelmällisesti kommentoida minun kuviini negatiivissävytteisiä kommentteja. Tämä henkilö luo jatkuvasti uusia profiileja, kun entinen ilmiannetaan, Viivi kertoo.

Lue myös: Kuin Kurvin Kleopatra! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen avasi ovensa Seiskalle: ”Kotini on sanottu näyttävän egyptiläiseltä teltalta” – video! 

Viivi ihmettelee, miten joku jaksaa näin systemaattisesti yrittää aiheuttaa toisille mielipahaa. Hän epäileekin, että kiusaamisen takana olevalla henkilöllä on itsellään hyvin paha olla. 

- On vaikea ymmärtää, miten huono olo itsensä kanssa tällaisella henkilöllä on. Sanomattakin on selvää, että kokopäivätyökseen toisia kiusaava henkilö ei voi henkisesti hyvin. Taustalla voi olla itsetunto-ongelmia, käsittelemättömiä traumoja tai mitä tahansa, joka aiheuttaa pahaa oloa henkisesti ja jopa fyysisesti. 

Itsevarmaa missikaunotarta kiusaajan kommentit eivät ole hetkauttaneet, vaikka hän haluaakin asiasta julkisesti puhua. Viivi huomauttaakin, ettei hän aina olisi osannut jättää vastaavanlaista häiriköintiä omaan arvoonsa. 

- Tämä toiminta olisi yläasteikäistä, vielä itseään etsivää Viiviä satuttanut. Mietin, otanko julkisesti asiaan edes kantaa. Haluan tällä nostolla korostaa, että kiusaaminen ei ole koskaan ok. Sellainen henkilö, joka omalla toiminnallaan pyrkii lyttäämään, satuttamaan tai luomaan negatiivista ilmapiiriä ympärilleen, ei ole koskaan voittaja. Voittaja on se, joka antaa positiivista energiaa itselleen ja muille. Kun nostat muita, nostat samalla itseäsi. Negatiivisen kohtaamisen kautta voimaa teidän päivään. Ja tämä rakastamani lause ei koskaan menetä voimaansa: kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Lue myös: Tinderissäkin seikkailevan hallitsevan Miss Suomen Viivi Altosen rehellinen miestilitys! 

Muutti Helsinkiin

Viivi esitteli vuoden alussa Seiskalle uuden asuntonsa Helsingin Kalliossa. Alue ei ollut tamperelaislähtöiselle missikaunottarelle yhtään tuttu etukäteen, kuten hän Seiskalle kertoi tammikuussa. 

- Totta puhuen en tiennyt tästä paikasta mitään etukäteen, enkä tunne Helsinkiä. Ilmoituksessa luki vain Kallio, ja muutama tuttu rykäisi, että ”siellä saattaa olla vähän villimpää”, Viivi naurahti tuolloin.

Lue myös: Pitihän se arvata! Tamperelainen Miss Suomi Viivi Altonen asuu arvoyksiössä Helsingin Kalliossa – jääkaapissa skumppaa ja tietysti siipisoosia! 

Lue myös: Naapurit hierovat silmiään?! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen, 24, ottaa rennosti Helsingin-kodissaan: ”Hihhuloin täällä aina vähissä vaatteissa verhot auki” 

viivi altonen,
Miss suomi näytti upealta bikineissään kesäkuussa 2020. Kuva Pasi Murto. 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram/Aki Havukainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!