Missikaunotar Taru Kalenov ja Hunk-rakas selättivät aviokriisin: Olemme palanneet takaisin yhteen!

Uutiset | 26.11.2018 17:33

Miss Helsinki -kilpailusta tunnetuksi tullut Taru Kalenov ja hänen puolisonsa, Scandinavian Hunksina ja yrittäjänä tunnettu Joel Vuorinen erosivat tämän vuoden elokuussa. Kuukausia myöhemmin somekansa alkoi spekuloida, onko pariskunta palannut mahdollisesti yhteen, sillä he esiintyivät välillä toistena Instagram-julkaisuissa. 

Huhu todella piti paikkansa. Tarun uteliaat Instagram-seuraajat päättivät kysyä kaunottaren Instagramin Q&A-osiossa, onko hänen ja Joelin lempi leimahtanut uudestaan liekkeihin. 

- Oletteko palanneet Joelin kanssa takaisin yhteen? seuraaja kysyi Tarulta. 

- Kyllä, Taru kirjoitti vastaukseksi ja julkaisi kuvan, jossa hän pitää kiinni Joelin kädestä. 

Lue myös: HUHUT PITIVÄT PAIKKANSA! MISS HELSINKI -SEKSIPOMMI JA HUNKS-KULTA: AVIOERO! ”SAAN JOKA PÄIVÄ ASIASTA AINAKIN KYMMENEN VIESTIÄ!”

Pariskunta on asunut Dubaissa jo jonkin aikaa. Tarun seuraaja halusi tietää, onko pariskunta muuttamassa mahdollisesti takaisin Suomeen. 

- Tietty ollaan mietitty muuttoa, mutta se ei ole ajankohtaista ny. Ollaan taas lanseeraamassa uutta businesta tänne, joten ei mitään kiirettä muuttaa takaisin, Taru totesi.

Lue myös: PETTÄJÄSIVUSTO "KÄRÄYTTI" SUOMALAISMISSIN DUBAISSA VAIN VIIKKOJA KIHLAUKSEN JÄLKEEN: NÄIN TARU KOMMENTOI!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t go through life, grow through life. 🗝

A post shared by Taru Kalenov 🇫🇮 (@tarukalenov) on

Pariskunta meni kihloihin tammikuussa 2017, ja he avioituivat myöhemmin samana vuonna.

Joel kertoi, kuinka paljon minua rakastaa, ja yhtäkkiä hän polvistui eteeni, kaivaen samall puvuntaskustaan pikkuisen rasian. Samalla sadasosasekunnilla purskahdin itkuun, kun tajusin, mikä oli homman nimi. Joel kysyi, “tuletko vaimokseni” ja olin niin shokissa, etten pystynyt edes vastaamaan, Taru kirjoitti blogiinsa pian kihlautumisen jälkeen.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!