fbq
Uutiset
02.03.2019 19:38
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Vertt iHarjuniemellä on paljon työkiireitä.
Missikaunotar Shirly Karvisesta eronnut Vertti Harjuniemi viihtyy sinkkuna: ”Kukaan ei jaksa katsoa minua!”
Uutiset
02.03.2019 19:38
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto

Gladiaattorit-sarjasta tutun kuntosaliyrittäjän Vertti Harjuniemen, 35, suhde ex-missi Shirly Karvisen, 25, kanssa päättyi eroon viime kesänä. Sen jälkeen lihaskimppu kertoo viihtyneensä sinkkuna.

– Kukaan ei jaksa katsoa minua, koska olen aina vain töissä. Kotona olen enintään kolme yötä viikossa, joskus vain yhden, Vertti paljastaa Seiskalle.

Syy kiireisiin on ilmeinen. Lyhyen ajan sisällä hän on perustanut kaksi yritystä, verkkovalmennusfirman sekä Vantaalle tavallisen kuntosalin.

Shirly Karvisen ja Vertin suhde päättyi viime kesänä.
Shirly Karvisen ja Vertin suhde päättyi viime kesänä.

 

Lue lisää: Gladiaattoreista tuttu Vertti Harjuniemi yllättää – avasi oman kuntosalin: Siihen upposi niin omat kuin lainatut rahat!

Sain oman tv-sarjan

Vertin salibisneksistä kuvataan parhaillaan ohjelmaa, joka nähdään ensi vuoden tammikuussa TV5:llä.

– Se kertoo salin perustamisesta, pyörittämisestä ja muutaman valmennettavan tarinan. Sitä alettiin kuvata viime syksynä, ja kuvaukset jatkuvat vielä tämän kevään.

Lue myös: Shirly Karvinen avoimena sokkierosta Vertti Harjuniemen kanssa: ”Suhteemme oli sellainen, ettei sen ollut tarkoitus kestää!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »