Uutiset

Missikaunotar Rosanna Kulju paljastaa Suplassa: Nämä kauneuskirurgiset toimenpiteet minulle on tehty!

17.08.2018 14:03

Miss Helsinki -kisaa luotsaava Rosanna Kulju paljastaa Suplan Riisuttu by Rosanna -podcastissa, mitä kauneuskirurgisia toimenpiteitä hänelle on tehty.

LUE MYÖS: HUNKS-KOMISTUKSESTA ERONNEEN ROSANNA KULJUN AVOIN TILITYS - TATUOI T-KIRJAIMEN SORMEENSA: "MÄ TODELLAKIN LUULIN JA HALUSIN, ETTÄ ME OLLAAN THE REAL DEAL" - KATSO!

Hänen vieraanaan on alan asiantuntija, esteettisen kirurgian toimenpiteitä Virossa tarjoavan kauneushoitolan omistaja Mirja Halonen.

Tällä kertaa käsitellään asioita kuten kauneusleikkaukset, fillerit, ihmisistä jotka väittää olevansa luomuja vaikka ei sitä todellakaan ole, kaunotar mainostaa Instagramissa.

Rosanna paljastaa 42-minuuttisessa podcastissa, että neljän vuoden aikana hänelle on tehty useita pieniä toimenpiteitä: täytetty huulia ja juonteita kasvoista, laitettu mesolankoja kasvoihin ja botoxia otsaan.

Huulitäytteisiin hän suhtautuu näin jälkeenpäin melko skeptisesti.

- Jos mä olisin silloin tiennyt... Oisko siitä viisi vuotta, kun mulla on ensimmäisen kerran täytetty huulia (...) Niin kyllähän mä mietin silloin, että mahdollisimman paljon ja heti laitetaan, mutta jos olisin tiennyt, minkälainen loputon kierre siitä tulee... Kun täyte lähtee ja arpikudos jää, Rosanna pohtii.

Lue myös:

NÄMÄ KOTIMAISET JULKKIKSET OVAT HURAHTANEET TÄYTEAINEISIIN - HUH, MITÄ HUULIA!

OHHOH, MAILIS PENTTILÄ POISTATTI HUULITÄYTTEENSÄ: MINULTA KYSYTÄÄN PALJON, MILTÄ NÄYTIN ENNEN - KATSO KUVA!

SALKKARI-KAUNOTAR JASMIN VOUTILAINEN: KADUN HUULITÄYTTEITÄNI!

NÄMÄ TÄHDET OVAT KOUKUSSA HUULITÄYTTEISIIN - ENNEN JA JÄLKEEN -KUVAT!

POVIPOMMI MARIKA FINGERROOS OTTI TÄYTETTÄ HUULIINSA - KATSO LOPPUTULOS!

Rintaleikkauksessa hän on ollut kahdesti.

- 2010-2012 hain ensimmäiset rinnat, ja seuraavat pari vuotta sen jälkeen.

Rosannan mukaan siihen, että hän otti silikoni-implantit, ei liittynyt häpeää tai itsetunto-ongelmia. Hän halusi isot ja naiselliset rinnat.

- Mulla oli vaan niin pienet tissit. Sellaset ketunnokat, niissä ei ollut mitään muuta kuin nännit. (...) Olin harrastanut kilpatanssia tosi monta vuotta aktiivisesti ja olin muutenkin tosi laiheliini. Urheilullinen mutta pieni. Halusin isommat rinnat. Äidilläni on isot rinnat, niin mietin, miksei jumala ollut antanut minulle isoja rintoja. Ei antanut, niin sitten ne piti hakea.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!