Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Krista Lanning

Missikaunotar Krista Haapalainen esitteli raskausvatsaansa meikittömänä - edessä superkiireinen kevät: "Parhaat keskittymisvinkit jakoon, kiitos!" - kuva!

Miss Suomi -kaunotar Krista Lanning (omaa sukua Haapalainen) hehkuu raskauden onnea.

Krista ja hänen aviomiehensä Kevin Lanning odottavat esikoistaan. Ex-missi paljasti iloisen uutisen blogissaan marraskuun alkupuolella, ja lapsen laskettu aika on toukokuussa.

Lue myös: Näin missi Krista Haapalainen ja aviomies Kevin hoitavat parisuhdettaan työarjen keskellä: Keskiviikkoisin meillä on aina deitti-ilta! 

Krista julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pitää kiinni kasvavasta raskausvatsastaan. Toisessa kädessään Krista kantaa tietokonettaan, sillä hänelle alkanut vuosi on kiireinen.

- Mulla on 5 kurssia koulua jäljellä ennen kun bebe on täällä. Tiukille menee ja nää #babybrains ei auta asiaa. Parhaat keskittymisvinkit jakoon kiitos, Krista kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Krista ja Kevin paljastivat esikoisensa sukupuolen marraskuun loppupuolella. He järjestivät koskettavan seremonian, johon osallistui perheenjäseniä ja läheisiä ystäviä. Seremoniassa paljastui, että Kristan ja Kevinin esikoinen on tyttö.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Seiskan arkisto, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!